reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak myślicie czy coś tu widać?

95DFE9F2-2FF3-4BEC-AF2C-8AE77660954E.jpeg

reklama
Ja miałam identyczny test i identyczna kreskę i uznałam to za ciążę. Jednak po kilku dniach jak popatrzyłam na ten test wyglądala już jak testowa. No i ten wyglądają na stary/ trochę zalany. Czy ta kreska pojawiła się o czasie? Polecam betę lub jutro rano drugi test.

Ja miałam identyczny test i identyczna kreskę i uznałam to za ciążę. Jednak po kilku dniach jak popatrzyłam na ten test wyglądala już jak testowa. No i ten wyglądają na stary/ trochę zalany. Czy ta kreska pojawiła się o czasie? Polecam betę lub jutro rano drugi test.
W terminie się pojawiła. Byłam już w ciąży i chyba miałam podobne "Kreski", ale już nie pamiętam dokladnie...

Kreska jest, pytanie czy pokazała się odrazu, bo test jest już żółty i wyschnięty. Być może zalany. Do powtórki :)

reklama
Do góry