glamour894
Początkująca w BB
ale slyszalam ze nie wolno mieszac mleka ze soba. nawet jak w ten sam dzien bedzie sciagane.sama juz nie wiem co myslec i robic:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale slyszalam ze nie wolno mieszac mleka ze soba. nawet jak w ten sam dzien bedzie sciagane.sama juz nie wiem co myslec i robic:-(
Mam pytanie. kiedy mam ściągać pokarm żeby maluszkowi starczyło mleczka jeszcze zanim wyjde z domku? Czy mogę ściagać po trochu i mieszać sciągnięty pokarm? Np.wychodze jutro i dziś cały dzien po trochu ściągać bede do tego samego pojemniczka? tak można? I jeżeli wychodze na 5 godzin to ile mleczka tak około będę musiała ściągnąć synkowi? Pomóżcie..... Jestem swieżą mama i potrzebuje rady .