reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

Nie uwierzycie: Maciuś zasnął sam w pokoju:szok: Bez specjalnych krzyków.:-) Wyszłam do łazienki, miałam zaraz wrócić, ale nie słyszałam jakiś wrzasków, to nie wchodziłam, a on zasnął:szok::szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-)

reklama
U nas ze spaniem porazka.
Mala kladzie sie okolo 20 spac.Za jakies 2 godz. budzi sie z placzem wiec daje jej mleko ktore wypija.I znowu za jakies 2 goz pobudka z placzem.Biore ja na rece lulam,zasypia.I znowu po 2 godz powtorka z rozrywki.I suma sumarum mala laduje u nas bo wtedy spi normalnie.

Ostatnio Mateusz upodobał sobie zasypianie u mamy na kolanach. Siada mi na kolanach, ja mam jego poduszkę na cyckach, wtula się i zasypia. Dla mnie to porażka,bo jest ryk żebym go wzięła z łóżeczka:crazy:

majandra, super!
widzisz, macius dorosl do samodzielnego usypiania!

gabids, wspolczuje takich pobudek

justyna, uwstecznienie sie w zasypianiu mateuszka trwa nadal?

u nas ostatnio tragedia ze spaniem. caly ten tydzien to cyrk na kolkach. takie rozregulowanie w drzemkach, wieczornym usypianiu, ze hohoho:angry::no:
wplynelo na to kilka faktow pewnie: wyjazdy, katar, P w domu - zmiana planu dnia.
mam zamiar od poniedzilaku to wyprowadzic na prosta, bo inaczej, to sama sie pogubie co i jak.

zauwazylam na przykladzie 3 nocy, ze jak julitka usypia spokojnie, bez placzu, to i ladnie spi cala noc. jak przed sne jest histeria, to w nocy sie budzi, potrzebuje smoka, poplakuje...
wniosek z tego taki, ze wole juz posterczec przy tym lozeczku i ja uspic moja obnecnoscia, niz sie budzic ciagle w ncy

reklama
Do góry