qrcze Nuska - wlasnie mialam de-javu ze czytalam juz tego twojego posta o smoku...ale jajaalbo trzyma za ten sylikon i stuka w co popadnie :-)
reklama
Mam na to dwa wyjaśnieniaqrcze Nuska - wlasnie mialam de-javu ze czytalam juz tego twojego posta o smoku...ale jaja
1/albo to już ostatni stopień uzależnienia od BB
2/ albo winko popijasz
o przyszło mi na myśl jeszcze
3/ czytasz w myślach;-);-);-)i to pewnie to
1 - nie dopuszczam takiej mysli...ze ostani? to co potemMam na to dwa wyjaśnienia
1/albo to już ostatni stopień uzależnienia od BB
2/ albo winko popijasz
o przyszło mi na myśl jeszcze
3/ czytasz w myślach;-);-);-)i to pewnie to
2 - biore antybiotyk
3 - ooo wlasnie
izabela352
Fanka BB :)
jak ostatni??? to juz nie ma dla nas nadziei...1/albo to już ostatni stopień uzależnienia od BB
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś dziśw nocy nie pił mleczka, ani z piersi ani z butelki. Obudził się jak się kładłam, wystarczył smok i później gdzieś po 3, też smok wystarczył. Z cycusia zjadł rano, ok.6, na początku nie chciał, bo nic nie leciało, ale później coś tam wyciumkał, dałam mu jeszcze śniadanko po 6 i zasnął. Spaliśmy do 9:-)
izabela352
kurcze moj piotrus juz przez dluuuugi czas przesypial od 19 do 6 a od jakiegos czasu budzi sie miedzy 3 a 5 i wola jesc. nie wiem co zrobic...
Maciuś dziśw nocy nie pił mleczka, ani z piersi ani z butelki. Obudził się jak się kładłam, wystarczył smok i później gdzieś po 3, też smok wystarczył. Z cycusia zjadł rano, ok.6, na początku nie chciał, bo nic nie leciało, ale później coś tam wyciumkał, dałam mu jeszcze śniadanko po 6 i zasnął. Spaliśmy do 9:-)
gratuluję, że sie w końcu udało miec taką noc. A ja też nie dawałam dziś butli, ale nie wiem czy czasem dwa razy cycka mu nie dałam bo spał z nami, a ja nie pamietam bo też smacznie spałam.
izabela352
ja mialam takie jazdy na poczatku jak dawalam piers. tez nie pamietalam czy wstawalam do niego czy on przespal te kilka godzin. potem zaczelam zapisywac godziny karmien.nie wiem czy czasem dwa razy cycka mu nie dałam bo spał z nami, a ja nie pamietam bo też smacznie spałam.
izabela352
a jak juz maly sobie ustalil regularne pory jedzenia i zdazylo sie, ze ktoras przespal to ja sie nadal budzilam!
reklama
Podziel się: