reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

reklama
no a jak myslalas? Moj Stasiek tez sam. Wychodzi z lozeczka, siada na brzegu wanny, noga na noge - tak po mesku i szczotkuje. A co!
;-):laugh2::-D:laugh2::-D:rofl2:
Złośliwiec :-p:-D:-D:-D tak się śmiać z koleżanki:-D:-D napisała że Adaś myje ząbki więc zastanawiam się jak.
A Ty myjesz Stasiowi ząbki bo ja jeszcze Igorkowi nie myłam :happy::happy: nawet jeszcze szczoteczki nie zakupiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale skoro Wy już myjecie to też kupię ( no i będę myła mu te jego całe dwa ząbki)

Majandra
a czy używasz pasty? Czy wodą myjesz?

NuŚka, dopóki nie skonsultowałam tego z pediatrą myłam wodą, tzn. za każdym razem przed i po myciu polewałam wrzątkiem szczoteczkę. Dopiero 2 raz myję z pastą. Kupiłam pastę Nenedent z silikonową szczoteczką na palec. Tej pasty daję taką ociupinkę. Maciusiowi nie przeszkadza ona wcale.

Nuska - to nie miala byc zlosliwosc tylko taki zarcik:sorry2:...wyobrazilas sobie Staska na tej wannie? hehhe:laugh2:
A ja myje mu codziennie szczoteczkaz Canpolu( taka na palec), bez pasty, sama woda, po ostatnim mleczku a myjac te 2 zebidla spiewam szuru-buru co mojego malucha oczywiscie rozbawia:-D

Hruda nie ładnie tak się śmiac. W moim rozumowaniu, myje sam tzn. mały gryzie ta szczoteczkę, przesuwa do przodu i do tyłu. (oczywiście sam), a to też jest mycie. Jest okrągła i ma dużo "gumowych włosków"

Nuska - to nie miala byc zlosliwosc tylko taki zarcik:sorry2:...wyobrazilas sobie Staska na tej wannie? hehhe:laugh2:
A ja myje mu codziennie szczoteczkaz Canpolu( taka na palec), bez pasty, sama woda, po ostatnim mleczku a myjac te 2 zebidla spiewam szuru-buru co mojego malucha oczywiscie rozbawia:-D

Wiem wiem:-):-):-) a wyobraziłam sobie Stasia na wanience a najbardziej rozbawiła mnie ta noga na nogę hihihi:-D:laugh2::-D:laugh2:
Więc muszę się udać na zakupy po szczoteczkę dla synusia:-):-):-)

reklama
Do góry