reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak golić się w ciazy

reklama
U mnie 30-31tc i nie wiem co to będzie, obawiam się że pod prysznicem nie ogarnę się z lusterkiem i wolę na czuja. Myślałam poprosić męża ale trochę się boję patrząc na to jak on się nieraz pozacina 😅
Chyba wystarczająco mnie stresuje że będzie obcinał mi paznokcie u stóp.

U mnie 30-31tc i nie wiem co to będzie, obawiam się że pod prysznicem nie ogarnę się z lusterkiem i wolę na czuja. Myślałam poprosić męża ale trochę się boję patrząc na to jak on się nieraz pozacina 😅
Chyba wystarczająco mnie stresuje że będzie obcinał mi paznokcie u stóp.
Ja właśnie kończę 30 tydzień i siadam na brzegu kanapy, biorę pufę (jest troszkę niższa niż kanapa), na pufie kładę lusterko, rozkładam nogi na boki i uwierz mi że daje radę na spokojnie. Chwila moment i zrobione ☺️

A jak radzicie sobie z podrażnieniami ?Ja jak się ogolę, jeszcze dosięgam ( 30 tydzień) to wysypuje mnie czerwonymi krostkami tak mocno że aż źle mi się chodzi potem.

Kiedyś jak miałam podrażnienia to przemywałam po każdym goleniu wacikiem nasączonym spirytusem/wódką. Myślę, że octanisept też byłby dobry. Chwilę szczypie ale krostki nie wychodzą. Tylko nie wiem czy w ciąży można spirytus 🤔😂

reklama
Do góry