reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak długo wychodził wam negatywny test a kiedy pierwszy pozytywny?

Cześć dziewczyny.
Pytanie tak jak w tytule.
Pytam dlatego, że staramy się o dziecko z mężem, okres spóźnia mi się 3 dni , robiłam testy i wychodzą negatywnie.
Zero objawów na " okres", jedynie wypryski, a miesiączki brak. Czytałam, że najlepiej poczekać tydzień od planowanej miesiączki z testem oraz że to samo tyczy się badania krwi. Jakie jest wasze doświadczenia w tym temacie ?
Dodam, że miesiączki mam bardzo regularne, nigdy mi się okres nie spóźnił tyle dni , co najwyżej miałam mieć wtorek, a dostałam środa 1 w nocy itp. pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny.
Pytam dlatego, że staramy się o dziecko z mężem, okres spóźnia mi się 3 dni , robiłam testy i wychodzą negatywnie.
Zero objawów na " okres", jedynie wypryski, a miesiączki brak. Czytałam, że najlepiej poczekać tydzień od planowanej miesiączki z testem oraz że to samo tyczy się badania krwi. Jakie jest wasze doświadczenia w tym temacie ?
Dodam, że miesiączki mam bardzo regularne, nigdy mi się okres nie spóźnił tyle dni , co najwyżej miałam mieć wtorek, a dostałam środa 1 w nocy itp. pozdrawiam
12 dni po owulacji mialam mocne krechy i bete 130, przy 28 dniowych cyklach. W zasadzie testy wykonuje sie w dniu planowanej miesiaczki. Mysle, ze najlepiej udac sie na bete.

Cześć dziewczyny.
3 dni po @ niby powinien wyjść o każdej porze dnia. Mi mój bladzioch wyszedł na 5 dni przed @, ale ja miałam cykl 27 dni. Na betę też już możesz iść to będziesz mieć pewność.

Jestem 4 dni przed @ . Myślicie że już się nie doczekam?

Załączniki

• IMG-20220824-WA0002.jpeg
    IMG-20220824-WA0002.jpeg
    193,5 KB · Wyświetleń: 1 540
Cześć dziewczyny.
Ja miałam objawy jak na @. Bol piersi, podbrzusza. Praktycznie niczym nie różniły się objawy ciazy od tych na okres. Jedynie test potwierdził ze to ciaza. Pierwszy test w okolicach @ bardzo słaba kreska, po dwóch dniach już wyraźna. Wydaje mi się, że po 3 dniach wyszedł by już pozytywny. Chyba że Ci się owulacja przesunęła. Lec na betę.

Mi 11 dni po owulacji i zarazem 2 dni po plamieniu implantacyjnym wyszedł negatywny test facelle paskowy. 12dpo nie sprawdzałam. 13 dpo druga słaba kreseczka na pinku strumieniowym, beta 47,5 ☺️ To było chyba jakoś 2/3 dni przed spodziewaną miesiączką

Przy cyklach 28-29 dniowych dzien przed data planowanej miesiaczki popoludniu slaba kreska. Rano w dzien miesiaczki juz kreska wyrazna. Beta z tego dnia ok 15.

reklama
Do góry