reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
A jaki miałaś poziom bety?
Zazwyczaj to około miesiaca trwa przy prawie 10 tys.
Zazwyczaj to około miesiaca trwa przy prawie 10 tys.
Aleksandra893
Ja miałam 26.01 wywołane poronienie tabletkami. Stan bety na 24.01 to było 16508 i dziś po 3 tyg zrobiłam test i wyszedł negatywny.
Porannelatte
Mi ponad miesiąc spadała z 1100 :/8 dni temu miałam zabieg łyżeczkowania po stwierdzeniu pustego jaja płodowego. Dziś zrobiłam test ciazowy, żeby sprawdzić czy beta nadal jest. Nadal wychodzi druga gruba krecha.. jak długo beta utrzymuje się w organizmie ?
U mnie testy pozytywne wychodzily jakos półtora miesiąca po stracie bliźniaków w 4 miesiacu i będą też byla dodatnia pozniej wszystko wróciło do normy8 dni temu miałam zabieg łyżeczkowania po stwierdzeniu pustego jaja płodowego. Dziś zrobiłam test ciazowy, żeby sprawdzić czy beta nadal jest. Nadal wychodzi druga gruba krecha.. jak długo beta utrzymuje się w organizmie ?
Aewea
jeżeli by robili badanie z krwi na pewno miałabyś to na wypisie ze szpitala. Ja miałam każde badanie uwzględnione w wypisie.Nie wiem jaki miałam poziom przed zabiegiem. Prawdopodobnie prawdziwi w szpitalu, ale mi nie podali.
Mieszkam w Niemczech I tu wygląda to trochę inaczej.jeżeli by robili badanie z krwi na pewno miałabyś to na wypisie ze szpitala. Ja miałam każde badanie uwzględnione w wypisie.
Dostałam tylko zwolnienie lekarskie, i list do ginekologa z informacją, że zabieg się odbył.
Wiem, że wyniki badań histopatologicznych ( może i innych) szpital wyślę bezpośrednio do ginekologa.
reklama
Aewea
a oki, nie wiedziałamMieszkam w Niemczech I tu wygląda to trochę inaczej.
Dostałam tylko zwolnienie lekarskie, i list do ginekologa z informacją, że zabieg się odbył.
Wiem, że wyniki badań histopatologicznych ( może i innych) szpital wyślę bezpośrednio do ginekologa.