reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak czujemy nasze dzidzi :)

reklama
A pamiętacie jak nie mogłyśmy się doczekać pierwszego kopniaczka? A teraz to czasem pytam mojego synka, czy nie jest mu niedobrze od tych fkołków i skoków. Nie wiem, czy on sypia dłużej niż pół godziny. Jednak tez wolę jak szaleje, bo wiem że wszystko w porządku u niego.

hej!!!

ja piewsze ruchy odczulam ok18 albo 19 tyg ale tak naprawde to byly babelki po babellkach byly pojedyncze jakby pekanie baniek w brzuszku a potem pojedyncz kopniaczki i tym samym wiedzialam dobrze gdzie jest w brzuszku, a teraz jest super bo czuje ja regularnie ale najczesciej o 23,00 i rano o 6 i jesli leze sobie w ciagu dni to tez fika a jak chodze albo jestem w pracy to chyba spi ;D ;D ;D
i potwierdzam to najpiekniejsze uczucie jakie mozna sobie wymarzyc ;D

u nas to wczesniej jak na nie rodke to ok 16tyg szybko a fajnie jak caly brzuszek sie wypukla smiesznie sie rusza jak plywamy na baseniku.. to Synek tez tam rusza lapeczkami i nunki sie prostuja przeszkadza strasznie bo az mnie zatyka jak w przepone dostane...

Lucyann pisze:
Dorotko chcialam sie Ciebie sytac czy wy z Wiktorkiem byliscie juz na basenie??
Wiesz co myślam o tym, ale u nas najbliżej w Krośnie jest basen, ale kiepski i nie ma zajęć dla takich małych dzieci, taki porządniejszy to pewnie w Gorlicach, a to od nas kawałek :mad:. Szkoda bo oczyrałam się na zaprzyjaźnionych blogach, że już przed roczkiem brali szkaraby na basen, a to dla dziecka frajda.  :( Ale to były dzieći z Wrocławia, Warszawy, czy innych bardziej cywilizowanych miast, nie to co tu na Podkarpaciu, zacofanie......
Poki co musi mu wystarczyć basenik przy domu, wanna i rzeka :p

reklama
:D nie zartuj Dorota wies nie wies u nas w Łodzi dal dzieci sa wlasciwie dwa baseny przystosowane dla dzieci nasz maluszek w zeszlym tygodniu byl pierwszy raz a ma 1,5roczku wiec myslalm czy moze masz jakies porady czy wskazowki... sprobujemy przetrzec szlaki

Do góry