reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

Oj Doxa te nasze dzieciaczki jakoś nie kwapią się do chodzenia :-)
Tymek też uwielbia pchać przed sobą krzesełko do karmienia. Wspólnie robią niezłe dystanse, a dodatkowo potrafi już ok. 10 sekund stać :-)

reklama
a oto mama idealna dla chodziaczka

beholder.gif

Musze sie pochwalic, ze kilka dni temu Olivia poprosila tate do tanca po raz 1.
Ciagnela go za reke na srodek pokoju i zaczela z nim tanczyc. Bylam w szoku. Uwielbia tanczyc.

No widzisz Elvirko, Twoja prosi do tańca a moja wreszcie zaczęła chodzić.

Wpadłam się pochwalić bo chyba wypada;-)

Jeden dzień przed skończeniem 13 miesięcy Iga sama z własnej woli przeszła spory kawałek, wczoraj cały pokój. Wreszcie nie jest to tylko chodzenie od mamy do taty:-D czyli na życzenie;-)

Syna mam jednak bardziej robotnego. Oskar zaczął chodzić jak miał 10 miesięcy. Iga 3 miesiące później.

...zobaczcie jak długo trwa u niektórych dzieci dorośnięcie do niektórych spraw. Pierwsze kroki (chyba całe dwa) Iga postawiła w wakacje, teraz jest listopad i dopiero mogę powiedzieć że CHODZI. Niesamowite, prawda?

reklama
Iguniu gratulacje!!!

Syluś no tak to bywa! Jedne dzieci szybciej, drugie później, ale super że Iga raczkowała!!!

Do góry