reklama
Doxa
Fanka BB :)
Kasiek gratulacje dla Nadii! Brawo!!!
Vertigo nie przejmuj się!!! Jak mówi Magdusiek - luzik!!! Przecież nie wszystko na raz muszą nasze dzieciaczki robić!
BTW Olemu odwidziało się siadanie na "kibelku" :-( Ale nic to, kiedyś do tego dojrzeje!
Za to dzisiaj podpatrzyłam jak skubaniec odkręca sobie pastę do zębów - otóż wkłada zakrętką do buzi, rączkami przekręca całą tubkę, a jak poluzuje zakrętkę to już paluszkami odkręca do końca!
Vertigo nie przejmuj się!!! Jak mówi Magdusiek - luzik!!! Przecież nie wszystko na raz muszą nasze dzieciaczki robić!
BTW Olemu odwidziało się siadanie na "kibelku" :-( Ale nic to, kiedyś do tego dojrzeje!
Za to dzisiaj podpatrzyłam jak skubaniec odkręca sobie pastę do zębów - otóż wkłada zakrętką do buzi, rączkami przekręca całą tubkę, a jak poluzuje zakrętkę to już paluszkami odkręca do końca!
Super sa nasze dzieciaki! Nawet nie wiecie jaką frajde mi sprawia czytanie o nich wszystkich. :-)Ja wokół siebie nie mam koleżanek z dziećmi w tym wieku, wszystkie starsze.
A co do nocnika ja spróbuje troszkę treningu podczas majówki. A potem zobaczę. Napewno nie będę nic robic na siłe.:-)
A co do nocnika ja spróbuje troszkę treningu podczas majówki. A potem zobaczę. Napewno nie będę nic robic na siłe.:-)
tusiekn
Fanka BB :)
Magdusiek pytalam sie tej Pani i ta dziewczynka w domu tez nie robi i smoka ma w dzien. Ja mysle, ze to sprawa indywidualna i kazdy niech robi jak uwaza.
Doxa to Nati moze podac sobie rece z Olinkiem, rowniez odkreca paste do zebow i musze go pilnowac bo by ja zjadl w duzych ilosciach. No i zaczela go interesowac niestety Nasza pasta.
Doxa to Nati moze podac sobie rece z Olinkiem, rowniez odkreca paste do zebow i musze go pilnowac bo by ja zjadl w duzych ilosciach. No i zaczela go interesowac niestety Nasza pasta.
Pojechalismy dzis odwiedzić małą kuzynkę o 5 miesiecy młodsza od Nadi. Nadula jak zobaczyła chodzik to chciała ją do niego włożyć-choc nie wiem skąd wiedziała bo nigdy chodzika nie miała. Wzięła dziewczynkę za bluzeczkę i do góry. Nic jej nie zrobiła ale mama tej dziewczynki pogroziła mojej córci i swoja przytulała jakby została pobita przeżyłam szok.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
I ja to sobie jeszcze myslę, że na takie warsztaty wychowawcze jak te o których wspominała kiedyś Dox, a na ktore ja teraz chodze to każdy powinien pójść jeszcze przed zajęciem w ciążę a niektórzy powinni jeszcze co rok je powtarzać. MOże by się czegoś nauczyli...
reklama
Podziel się: