reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

Teddy - wiesz co, jest taka jedna prawda - nie jst ważna ilośc czasu spędzana z dzieciem tylko jakośc tego czasu. MOże wyłączcie obydwoje komputery itd i pobawcie się z Krystainem wspólnie, ale tak całymi sobą. Zobaczysz że będzie efekt. Bo nie chodzi o to, żeby ktoś tam był, ale jednym okiem patrzyłw monitor, drugim w telewizor, pranie, itd.

reklama
ale my nie korzystamy przy dziecku... :-)

ja czasami w weekend wczesnie rano, kiedy pracuje, lub po 19, kiedy maly juz jest w lozku tak jak teraz... :-)

Chwalę się- moja dzidzia wchodzi od jakiegos czasu samiutka na pierwsze pietro! Obcykała już wszystkie drewniane układanki! Trzeba kupić kolejne!

A kilka dni temu kupiłam jej gazetę Teletubbies, szła do domu z gazeta taaaaaaka dumna.Teraz muszę kilka razy dziennie opowiadać wszystkie historie z gazety i wiem, że rozpoznaje po imoinach wszystkie teletubisie. Polecam gazetę małym wielbicielom!

no!

a ja nie lubie tego watku. bo ja sie generalnie chwalic nie lubie... a poza tym jak sie pochwale, ze po schodach wlazi, to wypadaloby sie od razu nocnikiem chwalic... a tu nici :baffled:

Spoko Vertigo, u nas bez nocnikowych rewelacji. Raz dziecko tylko uciekło z kąpieli, bo zaczęło robic kupę. No to ja ja na nocnik. Kupa w nocniku, dziecko w szoku i chyba nie wiedziała, że to jej:-D

Moje właś nie było megaaktywne przy obcinaniu paznokci u nóg. Ja pikolę, aż się zgrzałam...
A z nocnikiem to siada na swoją nakładkę mówiąc siusiu i to na tyle. Robić nie robi. Ani nie woła, że ma zamiar kupę zrobić.

reklama
W szpitalu lezala z Nami dziewczynka co miala ponad 2 lata i nie robi na nocnik nic. Mama byla wyluzowanana jesli chodzi o sprawy nocnika, smoka i butelki.

Do góry