reklama
Doxa
Fanka BB :)
Doxa, chyba Magduś ma rację. Dla waszej rodziny to niewiele drożej niż nad naszym morzem, a pogodę masz zapewnioną i komfort!
Taaaaak, tylko chyba Olinka musiałabym u babci zostawić, a to nie wchodzi w grę!!!
_anna
Fanka BB :)
zrobił się wątek paszportowy wiec i ja cos dorzucę - kiedy wyrabialam paszport dla małego pan powiedzial że moge go dostac tylko na rok bo to małe dziecko i zmienia sie wyglad - zrobiłam wielkie oczy i mine w stylu nie chce na rok i pan wtedy powiedział że moge napisac pismo z prosbą o wydanie na 5 lat ( i wpisac klamstwo) z powodu wyjazdu za granice do pracy. napisałam - cóz kłamiąc - ale dostał mikołaj paszport na 5 lat.
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Anna - Natalia dostała w zimie paszport na 5 lat bez żadnego pisma. Powiedzieli mi, ze jak przestanie być podobna do maluszka na zdjęciu do trzeba zmienić,a le wiem, ze niektóre dzieci jeżdża na takim przez całe 5 lat. Widać, co urząd to inaczej.
Póki co była na 3 wyjazdach i super, że póki co nie musze się stresowac że się kończy czy że go nie ma ;-)
Póki co była na 3 wyjazdach i super, że póki co nie musze się stresowac że się kończy czy że go nie ma ;-)
Podziel się: