reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

ja nosze, ale co z tego, jak i tak wrzucam calosc do piaskownicy, a od razu biegniemy okupowac zjezdzalnie, ciuchcie czy studnie oligocenska... ;-)

reklama
oooo dobre wieści! :-) ale na ten urlop i tak nie zdążymy ... hmmm to może w sierpniu ... muszę pomyśleć. Dzięki dziewczyny!!!!!!! :-)
A zdjęcia do wpisu nie potrzeba, tak?

nie, tylko wnioski obojga rodzicow: jednego, do ktorego paszportu ma byc wpisany, i drugiego, ze wyraza na to zgode...

zrobił się wątek paszportowy wiec i ja cos dorzucę - kiedy wyrabialam paszport dla małego pan powiedzial że moge go dostac tylko na rok bo to małe dziecko i zmienia sie wyglad - zrobiłam wielkie oczy i mine w stylu nie chce na rok i pan wtedy powiedział że moge napisac pismo z prosbą o wydanie na 5 lat ( i wpisac klamstwo) z powodu wyjazdu za granice do pracy. napisałam - cóz kłamiąc - ale dostał mikołaj paszport na 5 lat.

reklama
Anna - Natalia dostała w zimie paszport na 5 lat bez żadnego pisma. Powiedzieli mi, ze jak przestanie być podobna do maluszka na zdjęciu do trzeba zmienić,a le wiem, ze niektóre dzieci jeżdża na takim przez całe 5 lat. Widać, co urząd to inaczej.
Póki co była na 3 wyjazdach i super, że póki co nie musze się stresowac że się kończy czy że go nie ma ;-)

Do góry