reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
U nas róznie, ale zdarza się że i 8 i 9 i 10. Najczęściej koło 8.
Natalia dzisiaj mnie ubawiła, mierzyła spódniczki, ale spodobał jej się dres z Kubusiem Puchatkiem, szarpała za niego, szarpała, aż go zdjęła z wieszaka i pognała z nim ile sił w nogach do przymierzalni. Mysląłam, że pęknę,a pół sklpeu z nami.
Natalia dzisiaj mnie ubawiła, mierzyła spódniczki, ale spodobał jej się dres z Kubusiem Puchatkiem, szarpała za niego, szarpała, aż go zdjęła z wieszaka i pognała z nim ile sił w nogach do przymierzalni. Mysląłam, że pęknę,a pół sklpeu z nami.
*syla*
kobieta pracująca...
Nadia ostatnio Zakłada na plecy plecak ( z talerzykami i kubkami) w ręke jako worek bierze paczkę pieluch i idzie. Gdzie ? do szkoły.
Dobra, dobra jest Nadusia!!!
Gratulacje dla Natalki i dla Tosi!
Dowód na Igi jedzenie mamy w galeryjce więcej na buzi niż w buzi, ale już jej coraz lepiej wychodzi, czasami nawet wyciera łyżeczką buzię jak nie trafi
Idze tylko taniec w głowie!:-) Czasami tak "lejemy", ostatnio u Oskara było 3 kolegów Iga taki popis przed nimi odstawiła, myśleliśmy że popadamy. Tyłeczkiem tak kręciła i rączkami i tk i tak....niesamowita była. Nie wiem w kogo się wrodziła z tym tacem.;-)
Doxa
Fanka BB :)
Gratulacje dla Tosi i Natalki!
Magdusiek a Natalka ten czas aktywności: "U nas róznie, ale zdarza się że i 8 i 9 i 10. Najczęściej koło 8." to ma bez przerwy? 10 godzin?
Olemu zdarzały się pojedyncze dni, że nie spał w ogóle w dzien, ale to było sporadycznie!
Syla a nagraliście ten taniec Igi?? Chętnie bym zobaczyła!!! :-)
Magdusiek a Natalka ten czas aktywności: "U nas róznie, ale zdarza się że i 8 i 9 i 10. Najczęściej koło 8." to ma bez przerwy? 10 godzin?
Olemu zdarzały się pojedyncze dni, że nie spał w ogóle w dzien, ale to było sporadycznie!
Syla a nagraliście ten taniec Igi?? Chętnie bym zobaczyła!!! :-)
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Doxa, niestety nie nagraliśmy, ale jeszcze może wszystko przed nami;-)
U nas dzień trwa od 6.00 - 19.00
drzemki ok 3-4h
aktywność ok 8-10h
Od niedawna czaami drzemka poranna zaczyna się przesuwać i wtedy już nie śpimy po południu. W takim wypadku najdluższy okres aktywności to ok. 7 po południu.
U nas dzień trwa od 6.00 - 19.00
drzemki ok 3-4h
aktywność ok 8-10h
Od niedawna czaami drzemka poranna zaczyna się przesuwać i wtedy już nie śpimy po południu. W takim wypadku najdluższy okres aktywności to ok. 7 po południu.
Podziel się: