reklama
Teddy
Październikowa mać
ja od dwoch miesiecy mam sanki w "obserwowanych" na allegro... i czekam na snieg... a jak juz snieg jesi i mam zamowic, to po 2 dniach topnieje... no wiec nie zamawiam i czekam znow na snieg... a jak snieg jest i mam zamowic, to po dwoch dniach topnieje, wiec oczywiscie nie zamawiam.... i teraz tez nie zamowie, bo topnieje... ;-)
...ot, i cala historia z sankami...
...ot, i cala historia z sankami...
magdusiek
Październikowa Mama 2005
MOja córka o 22:30 - jeździ wózkiem, zaleje z samochodem, pije kefir, żebrze o ciastka (których nie dostaje, żeby była jasność), bierze samochod, kładzie go na krzesle do karmienia i siada na wspomnianym samochodzie, chyba średnio jej wygodnie, ale jest zachwycona.
Spała w ciągu dnia półtorej godizny, więc nie sądzę, że powodem jest zbyt duża ilość snu.
Spała w ciągu dnia półtorej godizny, więc nie sądzę, że powodem jest zbyt duża ilość snu.
Doxa
Fanka BB :)
hi, hi Teddy Twoje zbieranie się do zamawiania trwa 2 dni ;-) nieźle, a biedy Krystian mógłby już 6x być na sankach ;-) A i na przyszły rok się przydałyby ;-)
Magdusiek po prostu cała Natalka :-) Skoro to nie kwestia snu, to może jedzenia, przemyśl co ona takiego pobudzjącego dostaje ;-)
Magdusiek po prostu cała Natalka :-) Skoro to nie kwestia snu, to może jedzenia, przemyśl co ona takiego pobudzjącego dostaje ;-)
reklama
Podziel się: