reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

O ja sioerota, czytam i czytam,a jak zwykle pisząc mam w głowie wyłącznie ostatni post. Oczywiście, że brawa wielkie dla Iguni!!!

reklama
]Nadia W zasadzie już chodzi!!!
kilka razy też zdarzyło jej sie stanąć prosto z pozycji raczka, bez wsparcia.
potrafi przejść naprawdę duży dystans. Raczkowanie odchodzi powoli w niepamięć!

E tam zaraz świnowata, będziemy gratulować jak będzie chodzić a teraz się rzuca jak opętana i na nic nie patrzy, jak to Iga, stać jeszcze sama (bez trzymanki) dobrze nie potrafi a juz kombinuje, zupełnie jak z tym staniem przed raczkowaniem :laugh:

No ale dla brawa dla hrabiego i Nadii !!!!! Tu to się w pełni należą.

Brawo dla Iguni i Nadi
wiele postepow jak nie doczytam wszystkich to wecie, ze ja sie bardzo ciesze z naszych dzieciaczkowych postepow i gratuluje wszystkim ogromnie :)

Anula chodzi juz pewnie i dosc dlugo tylko ja taka wredna nie pisze sktualnie o jej postepach ;) w kazdym razie smieszne jest to, ze jak nie ma w domu taty to chodzi sama i jest szczesliwa a jak tylko tata wraca zaraz lapie go za palec i dlugo nie puszcza tylko chodzi z nim ;)

mojsa Anula nie robi jeszcze "kosi kosi" ale za to jak sie mowi "daj to daje ladnie to co ma wreku i jak cos nam podaje mowi "tie" no i na razie jeszcze slucha jak sie mowi "nie" :)

reklama
Ale sie szybko ucza te nasze maluchy. Gratulacje wszystkich postepow.
Olivcia juz duzo rozumie. Jak jej mowie idz ubiez buty to idzie i zaklada po swojemu, tak samo ze skarpetkami. Jak jej mowie uczesz wloski to czesze swoje a nawet moje i rozumie umyj zabki i wysmarkaj nosek. Chyba juz za duzo sie chwale ;D ::) ::) Reszta innym razem ;D

Do góry