reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

reklama
moje dziecię robi pa! pa! ;D
rozgadał sięi mówi cos w rodzaju "tata" - Tata oczywiście dumny jak paw ;D

ale martwi mnie sposób raczkowania - odpycha się tylko prawą noga a lewa piszczel oparta o podłoge - któraś kolezanka kiedyś wspominała że to źle dla kręgosłupa czy dobrze pamiętam? jak mam to zrehabilitowac?

brawo!

Toska tez robi i mowi! nauczyla sie dawno temu na basenie - obserwowala inne dzieci. w sumie juz ze 2mce potrafi, pozniej nauczylismy ja bic brawo, a ostatnio nauczyla sie pokazywac jaka bedzie duza i dawac buziaki (cmoka fajowo ;D )

Vertigo u nas też buziaki - odniedawana są. ;D super daje całusy z otwartą buzią - mi częściej - mężowi od przypadku do przypadku , bo on ma wąsy i brode ;D

a to wyższa szkoła jazdy - u nas od ok 3 dni sa takie jak wcześniej opisałam - na takie jak teraz ma Tosia to pewnie jeszcze przyjdzie nam długo poczekać. Może dziewczynki są bardziej skłonne do dawania buziaków niz chłopcy

reklama
Do góry