reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

moja kuzynka tez miala jadlospis mniej wiecej taki jak AZIK
ale strasznie to ja oslabiało traciła nawet do 2kilo DZIENNIE
i musiala przerwac karmienie
Azik 3maj sie

reklama
Sylwia, wlasnie na odwrot :) Ryby morskie bardzo duzo magazynuja metali ciezkich (zwlaszcza rteci)- nawet ze dwa dni temu byl o tym reportaz chyba w Kurierze Warszawskim. Szczegolnie kobiety w ciazy i karmiace powinny takich rybek unikac.
Co do slodkowodnych to zalezy z jakiego zbiornika zlowione- niektore maja sporo tych swinstw, a inne nie.

KingaP pisze:
Azik! A może to uczulenie Bartuś ma dlatego, że nie dostarczasz mu pepsi???  ::) ::) ::)

podoba mi sie Twój tok myślenia ;D ;D ;D

nie słabne bo jem tego dużo, oczywiście w rosołku mam kawałki kurczaczka, a w krupniku kawałki polędwiczki...

no i moje kochane sucharki ;)

nie jest aż tak źle - tęsknię głownie za nektarem z bąbelkami

Kasula te zalecenia dotycza bardziej ciazy, nie mam pojecia jak to jest ze sledziami. Mozesz sprobowac maly kawalek i zobaczyc co bedzie. Wczoraj lyknelam pol szklaneczki pepsi, maly brzusio w porzadku :) Najelepiej probowac wszystkiego po trochu.

reklama
Do góry