reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny bardzo dawno mnie tu nie było trochę się u mnie podziało w lutym laparoskopia - niestety nie udana ponieważ lekarz stwierdził bardzo dużo zrostów w okolicy pępka i nawet nie mógł wjechać kamerą...i kolejna IUI i wczoraj II krechy na teście :) nawet ciężko jest mi w to uwierzyć po prawie 3 latach walki...dzisiaj koło 14 powinnam mieć wynik beta HCG. Warto wierzyć że kiedyś się uda :) Trzymajcie &&&&&&&&& za mnie :)

reklama
Dagna
mieszkam w warszawie
boziu kiedy ja was ponadrabiam
:D

lucy Gratulacje

my nie jesteśmy jeszcze gotowi na IuI

poza tym przerażają mnie koszta i wszyskie badania przed ...

Ostatnia edycja:
Lucy, ale cudnie! gratulacje! i widzę, że jesteś mój rocznik :-D:-):-D trzymam kciuki!!!! zdradź proszę, w której klinice Ci się udało? i czy ta udana iui została przeprowadzona jakoś inaczej?

Anuszka, ja mam już 31 na karku... tu mniej więcej mamy dziewczynki pół na pół - jedne przed 30 a drugie po 30 :-) wiem że to wszystko kosztuje ale wiem też, że jeśli nie zrobię wszystkiego by mieć własne dziecko to za parę lat będę miała straszne wyrzuty sumienia... Jedna iui wynosi u mnie ok 1 tysiak :baffled:

lucy_82 GRATULACJE - mamy drugą, której się udało ostatnio. To daje nam siłę do dalszej walki :-)

Ja dzisiaj już mam tylko malutkie plamienie po wczorajszym HSG więc jest dobrze.

Ostatnia edycja:
witam

lucy gratulacje!!!!!!!!
ale super od wczoraj wiadomości... wiosna się budzi do życia to i "my" zaskakujemy:tak: mam nadzieję, że to dobry początek pięknej serii II kreseczek:tak:

ja dziś urywam się z pracy i zmykam z siostrą do kosmetyczki:-)

miłego piąteczku

reklama
Anuszka...ja w tym roku 32:)

ja zbieram się na dłuuuugi czas....
jadę na pogrzeb do przyjaciółki ojca...a potem prosto na dyżur...który trwać bedzie 36 godzin:baffled:
wrócę w niedzielę rano...pojdę spac..wiec napisam coś pewnie albo w poniedziałek albo w niedzielę wieczorem.ale będę czytać..bo z komórki mogę:L)pisac z komórki nie potrafię;)za skomplikowane dla mnie:)

3 mam dalej kciuki za owocny w fasolki czas:)

Do góry