reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mnie już nic nie boli:-) No dobra, trochę boli, tak "ciągnie" podbrzusze. Byłam dzisiaj na kontrolnym USG, pęcherzyk pięknie pękł. Dostałam Duphaston, kupiłam test, no i cóż mi zostaje... czekam ;-)

reklama
witam
wiec tak wczoraj wypisali mnie ze szpitala niesetety sie nie zmniejszyla w poniedzialek ide na usg..........
a pozatym co sie okazalo ta torbiel jest W JAJNIKU A NIE NA JAJNIKU jest wrosnieta w srodek........................
noi dostalam zastrzyki przeciw zakrzepowe no i szybko ogarniam dom na swieta wypiekiitd............

Ale tu cisza, wszystkie nasze cieżaróweczki uciekły na inne forum :-( Pole wyjechała a reszta pewnie zajęta świętami, tak jak ja. Pierwszy raz siedze dziś przed kompem, jutro pieczenie ciast i poprawienie sprzątania bo mam dwie mega bałaganiary w domu, szwagierkę z 15 letnią córką. Czystośc u nich utrzymuje sie maź kilka godzin:confused2:

Ewela nie ciekawie to wygląda:zawstydzona/y:jest pewnie duże ryzyko że będziesz chyba miala zabieg, prawda? Czy na razie lekarz nic nie mówi na ten temat? Życzę żeby suę to cholerstwo wchłoneło i żebyś miała spokojne święta. Trzymaj się ciepło

Lucy - to trzymam kciukasy mocno :-)
Ja miałam podany 21.12 pregnyl i 2 x1 duphason biorę, 25.12 mam wsiąść następny zastrzyk pregnylu. Mierzę sobie codziennie tempkę i widzę zmianę w wykresie - podskoczyłam tempka do góry,ale to jeszcze nic nie znaczy bo pregnyl może zaburzyć wyniki. 2 stycznia mogę robić najszybciej test z krwi.

Miłego gotowania :-)

Ewis to prawie w tym samym czasie co ja bo ja miałam ovitrelle 20 a 21 IUI i teraz lutka 2x1 i też 2.01 najwcześniej mogę testować... mam nadzieję że szybko mi zleci ten czas bo jade w góry i może nie będę tak o tym ciągle myślała :)
Ja też trzymam mocno za Ciebie kciuki :)

Witam Dziewczyny....
Pisałam już kiedyś tu na forum pytając o wyniki moich badań.
Dziś znów mam prośbę abyście mi pomogły , bo nie wiem sama co myśleć ....
chodzi o to że w poniedziałek 17.12 miałam punkcję jajników ,pobrano 10 komórek.
Nie miałam żadnych powikłań ,owszem lekko (bardzo lekko) krwawiłam po zabiegu przez 1 dzień trochę też bolał mnie brzuch.
A w piątek 21.12 zaczęłam znów krwawić, ale tym razem bardziej obficie - dodam ze nic mnie nie boli nie mam żadnych innych objawów.Martwię się czy to powikłania po zabiegu czy może nic poważnego i panikuję....
Bardzo Was proszę o pomoc w formie odpowiedzi . Czy któraś z Was tak miała ...móże to zwykłą miesiączka (którą już oczywiście miałam w tym miesiącu przed zabiegiem i zastrzykami)
PROSZĘ POMÓŻCIE :-(

reklama
Do góry