reklama
Gizas dzieki za pamiec))
wiec tak bylam na usg naszczescie dziadostwo sie zmniejszylo z 53 mmm na 24 mm wiec jest dobrze jajnik zmniejszyl sie z 71/55 na 30/33 wiec jest ok
jutro ide na wizyte co dalej bedzie;p
pole zazdroszcze Ci tej plazy mam nadzieje ze nic wam sie nie stalo przy tym zderzeniu?????a kangur przezyl???
hope jak tam becia??
Gizas biegnij do tego lekarza;p niech 2013 bedzie dla nas wszystkich bardzo plodny
wiec tak bylam na usg naszczescie dziadostwo sie zmniejszylo z 53 mmm na 24 mm wiec jest dobrze jajnik zmniejszyl sie z 71/55 na 30/33 wiec jest ok
jutro ide na wizyte co dalej bedzie;p
pole zazdroszcze Ci tej plazy mam nadzieje ze nic wam sie nie stalo przy tym zderzeniu?????a kangur przezyl???
hope jak tam becia??
Gizas biegnij do tego lekarza;p niech 2013 bedzie dla nas wszystkich bardzo plodny
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
laski zaciazone jaki miałyscie śluz w terminie @???
laski zaciazone jaki miałyscie śluz w terminie @???
Kwiatuszku ja miałam taki biało-przeźroczysty.... ale z przewagą na przeźroczysty rozciągliwy.... w sumie bardzo podobny do zbliżającej się @....
D
Dzoana.a
Gość
Cześć, jestem nowa na tym wątku, dzisiaj na niego trafiłam. Dla mnie temat jest na czasie, bo czeka mnie i mojego męża pierwsze podejście do inseminacji. Na razie staram się czytać o co chodzi i z czym to się je.
W moim przypadku problem leży po męskiej stronie, u mnie cykle i hormony są niemal wzorcowe (opinia lekarza). Czeka mnie jeszcze badanie drożności jajowodów, bo lekarzowi się wydawało, że lewy jajnik jest trochę zlepiony. W każdym razie badanie nie zaszkodzi, a przynajmniej moją stronę będzie można zamknąć.
Miesza się we mnie nadzieja i strach przed rozczarowaniem.
Pozdrawiam
W moim przypadku problem leży po męskiej stronie, u mnie cykle i hormony są niemal wzorcowe (opinia lekarza). Czeka mnie jeszcze badanie drożności jajowodów, bo lekarzowi się wydawało, że lewy jajnik jest trochę zlepiony. W każdym razie badanie nie zaszkodzi, a przynajmniej moją stronę będzie można zamknąć.
Miesza się we mnie nadzieja i strach przed rozczarowaniem.
Pozdrawiam
D
Dzoana.a
Gość
Sun, jak czytam o prawdopodobieństwie rzędu 5-25% to trochę mnie to załamuje:-( Ale jesteśmy z mężem tak zdesperowani, że rozważamy nawet in vitro, byle była ta fasolinka.
Zaczęłam czytać ten wątek od początku, żeby Was lepiej poznać. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona:-)
Zaczęłam czytać ten wątek od początku, żeby Was lepiej poznać. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona:-)
Ewis
Pole - po zderzeniu z kangurem jesteście cali i zdrowi? u nas na forum świątecznie
Ewela - dobrze, że jest poprawa u Ciebie.
Co Hope nie daje znaku co z betą :-(.
Gizas do lekarza marsz ;-).
Och a mnie się trochę ciągnie. Z jednej strony jestem na urlopie do końca roku i najlepiej jakby czas stanął w miejscu, a z drugiej to 2 stycznia mogę robić betę i mogłabym już wiedzieć. I weź tu człowieku dogódź. I tak źle i tak źle, bo po nowym roku na pełnych obrotach do pracy.
Na Sylwestra mieliśmy iść do znajomych, ale koleżanka złapała ospę i P. Dr zabroniła mi się spotkać ze znajomymi mimo, że ospę przechodziłam. Także chyba wskazuje na to, że zostaniemy w domu.
Ewela - dobrze, że jest poprawa u Ciebie.
Co Hope nie daje znaku co z betą :-(.
Gizas do lekarza marsz ;-).
Och a mnie się trochę ciągnie. Z jednej strony jestem na urlopie do końca roku i najlepiej jakby czas stanął w miejscu, a z drugiej to 2 stycznia mogę robić betę i mogłabym już wiedzieć. I weź tu człowieku dogódź. I tak źle i tak źle, bo po nowym roku na pełnych obrotach do pracy.
Na Sylwestra mieliśmy iść do znajomych, ale koleżanka złapała ospę i P. Dr zabroniła mi się spotkać ze znajomymi mimo, że ospę przechodziłam. Także chyba wskazuje na to, że zostaniemy w domu.
Ewis
Witaj na forum.
reklama
Podziel się: