reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sun u mnie maluchy się uaktywniły w 19 t 4 d.
Gnagna a magnezu nie bierzesz? Ja biorą chyba od 15 tygodnia, bo zaczynały się skurcze - a teraz spokój.
Pełna co z tym wątkiem dla ciężarówek??
Ewis - zaciskam kciuki za szczęśliwy 4 raz :-)

reklama
Hej dziewczyny wczoraj byłam u dr i piękne pęcholki na obydwu jajnikach po 3 szt z tych wiekszych natomiast lekarz powiedział że napewno po jednym dominującym na strone ale nie wiadomo bo jeszcze mogą urosnąć :) dostałam jeszcze 2 kolejne zastrzyki i oglądanko w piątek i wtedy pewnie sobota lub poniedziałek kolejna IUI. :)

Ewis trzymam mocno &&&&&&&&&&&&

Cześć dziewczyny, dziś o 14 dzwonię do poradni genetycznej skonsultować wyniki. Wczoraj miałam owu ale zmarnowałam dzień:wściekła/y: i zła teochę jestem, bo miałam dwa piękne dominujące pęcherzyki:angry:
ale już się rodzina zjechała od soboty i mieszka z nami siostra męża z córką 15 letnia, mieszkamy w domku o jednej kondygnacji, niby sa 3 pokoje ale intymności brak a wczoraj jak na złość żadna nie wychodziła z domu. I dupa, złości mnie to , w sumie gdybym nie wiedziała z usg że mam az dwa pęcherzyki to byłby to cykl jak każdy inny, ale widocznie tak to musiało być

a ja..wczoraj wieczorem otrzymałam wiadomość..że mój mąz za miesiac straci pracę. jest w słuzbie przygotowawczej-nie przedłuzą mu umowy...bo potrzebne jest miejsce dla syna kierownika.

dwa lata próbował dostac sie do tej pracy.
zostajemy z moją wypłatą i kredytem.

chyba za wiele jak dla mnie.

nie dam już rady.

Blue, Ty się nie załamuj, bo w du... dostaniesz!!!!! Nie jest powiedziane, że Twój mężuś nie znajdzie innej pracy. Przykre, że straci obecną pracę, ale wierz mi, że ten probel dotyka wielu. Wierze, że mężuś nie będzie siedział z założonymi rękami i znajdzie prace go satysfakcjonującą. NIe przewiduj najczarniejszych scenariuszy. Jesteście razem, wspieracie się i kochacie. Przejdziecie ten gorszy okres!

a ja..wczoraj wieczorem otrzymałam wiadomość..że mój mąz za miesiac straci pracę. jest w słuzbie przygotowawczej-nie przedłuzą mu umowy...bo potrzebne jest miejsce dla syna kierownika.

dwa lata próbował dostac sie do tej pracy.
zostajemy z moją wypłatą i kredytem.

chyba za wiele jak dla mnie.

nie dam już rady.

Nie zalamuj sie tylko!! i wiem ze latwo sie pisze, ale ja nie pisze tego tylko po to zeby sobie od tak napisac, ale wiem doskonale jak to jest, u nas podobna sytuacja z kasą byla, zaraz po slubie, pracy brak... kasy brak... kredyt, zyc za cos trzeba, rachunki... lapalismy sie dorywczo wszystkiego, wykladanie towaru za ... 300 zl na 2 glowy... promocje w sklepach i tak 6 miesiecy!!! gdyby nie rodzice dawno bylibysmy bezdomni........... ;/ az nagle cud, dostal telefon wczesnym rankiem, od jakiegos francuza... ja sie rozbudzam a on mi gada po francusku.. mysle sobie o co chodzi, przyszedl i mowi ze idzie na rozmowe kwalifikacyjna... mysle sobie super! pojechal wrocil zadowolony, przeszedl pierwszy etap, praca dla informatyka z jezykiem francuskim, 2 rozmowa kwalifikacyjna z glownym szefem i bach, dostaje telefon ze za 2 dni jedzie na 3 miesiace do francji na szkolenie...
boze jak sie ucieszylismy ze wreszcie praca.. ale i rozlaka dluga... kasa super, warunkki pracy idealne! zobaczysz ze u Was tez sie cos znajdzie!!!!!
a i przy okazji pojechalam do paryza w odwiedziny na miesiac hehehe

Cześć dziewczynki
biggrin.gif

Jestem po Usg genetycznym i wszystko jest w porządku
biggrin.gif
tylko mam więcej jeść i pić, bo jest chudziutki (ale oczywiście mieści się w normie)

Macie tu kilka fotek mojego urwisa (na drugim jest mała stópka
biggrin.gif
):

Zobacz załącznik 524186Zobacz załącznik 524187Zobacz załącznik 524188

Ostatnia edycja:
eevlee dzisiaj na tym usg to nawet łezka się kręciła w oczku... wszystko tak dokładnie było widać... każdą kosteczkę Pani gin sprawdzała i wszystko dokładnie tłumaczyła... Cieszę się strasznie, że z moim synusiem wszystko jest dobrze :-) A ty wiesz jakiej płci masz bąbelki????

reklama
Do góry