Tak, już od kilku tygodni wiem że bedą dwaj chłopcy :-) Lekarz twierdzi, że to się już raczej nie zmieni :-)
A imiona macie już wybrane???? :-)
Idę troszkę poleniuchować.... będę później.... :-)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, już od kilku tygodni wiem że bedą dwaj chłopcy :-) Lekarz twierdzi, że to się już raczej nie zmieni :-)
Hope 3 mam kciuki za testowanie powiem CI że masz rację z tą zmianą nastawienia, ja nie mam problemu z podjęciem decyzji jeżeli coś ma pomóc decyduję się, ale mój eMek przeszedł taką transformację że normalnie w szoku jestem, nawet powiedział ze na adopcję sie zgodzi , dzisiaj idziemy do lekarza więc będe znała dalszy plan działania....powiem Ci,ze my dopuki nie wiedzialismy to tez nie bralismy nigdy dawcy pod uwage...moj emek byl przeciwny...ale zobacz jak pod wplywem pewnych zyciowych sytuacji czlowiek zmienia zdanie.....wiadomo trzeba czasu, przemyslanych decyzji itp moj emek podjal decyzje od razu...to ja sie bardziej wahałam...teraz jestem po 4IUi i mam nadzieje,ze szczesliwej...obysmy mieli wymarzony prezent na swieta bo testuje w wigilie :-)