reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Agusiaks:)brzuszek cudny:)))
jakbyś piłkę połknęła;)

Gizas-przykro mi:(
ale idź sprawdz do gina co z tą 2..moze dostaniesz cosik na wywołanie normalnej miesiaczki..bo faktycznie..nie wiadomo do czego sie odnosić.

reklama
Dzwoniłam ale prosili o tel po 18. Pójde do tego gina u którego byłam dokładnie rok temu na kontroli:sorry2:innego nie mam, a ma przy okazji specjalnośc z endokrynologii to wypytam jeszcze o moje TSH, może się umowię na przyszły tydzień-wtorek, sroda, jeszcze poczekam na @

GizaS przykro mi, ze to nie to:(
Ale dość jest to niepokojące, cos sie tam musi chyba dziać, nie za dobrego niestety zreszta...tsh wg moich lekarzy za wysokie na starania

GizaS wielka szkoda, ze tak sie to skończyło:(moze nastepny cykl bedzie "porządniejszy". Lepiej zbic TSH zaczniesz od najmniejszej dawki i to Ci moze wystraczy, szkoda zeby tarczyca cos zawaliła:(a akurat do stycznia bedzie fajne TSH

Giza nowy cykl nowa nadzieja :) trzymajcie za mnie kciuki, bo mam dzis wizyte u gina. Wyobrazcie sobie, ze moj maz obudzil mnie w srodku nocy, zeby mi powiedziec, ze dotknal mojego brzucha i dzidzia tak fajnie kopie. Odkrywca...

Stworek: ja tez sobie troszkę poplakalam ale musiałam sie opanować bo moja mała siostra na mnie patrzyla i zbytnio nie wiedziała o co chodzi i tez jej sie płakać chciało wiec sie opanowalam i tak mi przeszło:) dałam radę, tez myśle ze za 2 razem będzie mi łatwiej...
Gizas: ja miałam tsh 3,50:/ i zwiększyła mi dawkę tez chce właśnie zbić i przed kolejna IUI zdążyć zrobic tsh do podejścia zeby zobaczyć czy spadło, ja myśle tak jak inne ze tsh ma wplyw- niestety;/

hej dziewczyny jestem 5 dzien po IUI czekam z niecierpliwoscia na testowanie tym razem mialam na peknietych pecholach i zobaczymy........

reklama
Do góry