reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
stworek dawno Cię nie było u nas.
To mówisz, że nie chcesz już podchodzić do IUI?
U mnie właśnie trzecia była szczęśliwa.
Ale decyzję musicie podjąć Wy sami.
pełna a jak u Ciebie? Leniuch.ujesz czy szperasz w necie? ;-) I czekamy na Twój brzuszek
A taki brzuszek jak je będziesz mieć...niech policzę... za jakieś 10 tygodni :-D

reklama
Stworek u mnie akurat kwestie finansowe odpadają bo mój gin wziął mnie na refundację wiec nic nie płace za IUI, wiec mi to nic nie szkodzi, wiem ze te które płaca tak jak ty to juz inna kwestia bo to jednak z tego co dziewczyny pisały jedna inseminacja to jakieś 700 zł wiec... Szczerze ja liczę ze uda mi sie jakoś dzięki inseminacji zaskoczyć...zobaczymy jak będzie:)

agusiaks już zapomniałam że u Ciebie 3 była szczęśliwa :-):-) w takim razie decyzja podjęta :tak::tak: w lutym 3 podejście a jak się nie uda to w kwietniu in vitro :tak::-):-) masz rację warto spróbować - w końcu do 3 x sztuka:-):-):-) 4 grudnia idę na wizytę to jeszcze z doktorkiem pogadam :-)

Stworek u mnie akurat kwestie finansowe odpadają bo mój gin wziął mnie na refundację wiec nic nie płace za IUI, wiec mi to nic nie szkodzi, wiem ze te które płaca tak jak ty to juz inna kwestia bo to jednak z tego co dziewczyny pisały jedna inseminacja to jakieś 700 zł wiec... Szczerze ja liczę ze uda mi sie jakoś dzięki inseminacji zaskoczyć...zobaczymy jak będzie:)

Dagna no to pewnie że tak, jak bym miała możliwość na nfz to też na pewno bym 6 razy podchodziła :tak:

Stworek ja to w sumie nie wiem czy moja psychika wytrzyma 3 razy:D bo to jednak sie przeżywa bardzo jak sie widzi bete ujemna...ale mam teraz wizytę 6 grudnia i mam nadzieje ze bedą pecherzyki żebym mogła znowu w grudniu podejść do inseminacji:) moze ten Mikołaj będzie szczęśliwy:D

agusiaks już zapomniałam że u Ciebie 3 była szczęśliwa :-):-) w takim razie decyzja podjęta :tak::tak: w lutym 3 podejście a jak się nie uda to w kwietniu in vitro :tak::-):-) masz rację warto spróbować - w końcu do 3 x sztuka:-):-):-) 4 grudnia idę na wizytę to jeszcze z doktorkiem pogadam :-)

No to trzymam kciuki kochana! &&&&&&&&&&&

Dagna wytrzyma :tak::tak: ja po I iui byłam tak pozytywnie nastawiona że na pewno się udało, nie brałam pod uwagę że może być inaczej. Rzeczywistość niestety była inna, mąż nawet nie był w stanie mnie uspokoić:-:)-( Po drugim nieudanym podejściu było mi już łatwiej.Wiadomo, jak przychodzi @ jest smutek, ale powiedziałam sobie, że na pewno nie odpuszczę i będę walczyć z całych sił aby się udało :tak::tak:

Życzę Ci z całego serca, żeby u Ciebie ta 2 była szczęśliwa :tak::-) myślę, że Mikołaj się postara ;-):-)

reklama
Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że nie było mnie sporo czasu bo w październiku zmarł mój teść i wierzę gdzieś w głębi serca, że niedługo pojawi się dzieciątko i wypełni miejsce w rodzinie :tak::tak: straaaaaaaaasznie bym już chciała :tak::tak:

Do góry