reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ewis jak Twoje samopoczucie odczuwasz coś??? :)

Lucy - od 17dc bolą mnie piersi, ale dzisiaj 22dc i jakby mniej mnie bolały. Czasem czuje prawy jajnik, a tak to nic. Mierzę sobie codziennie tem. w pochwie także zobaczymy. Ale dzisiaj jakoś ogarnął mnie smutek, bo po 1 IUI też mnie piersi bolały a przed @ przestały i boję się czy to znaczy to samo, że przyjdzie znowu wredna @. Te czekanie to jest masakra. Staram się myśleć pozytywnie, ale jak ta chole... temeratura spada to gra na moich uczuciach :(

A TY Lusy jak?

reklama
Eevlee ha pamietam jak pisalas o twoim mezu. wlasnie wczoraj razem krew oddawalismy na badania to pielegiarka mowila,ze najwieksi twardziele wymiekaja:p a Twoj wział sie w garsc maz na medal!Dzieki za wytlumaczenie z zastzrykami i tak jak pisalas pani pielegniarka mi to powiedziala:)
Pełna wszystko zapisujemy i chcemy zliczyc ile wyjdzie same ivf na czysto i osobno jak z innymi badaniami dojazdami itd.
Dawke mam chyba faktycznie nie duza(za gonal 625zl)no, ale jeszcze to nie wszystko. AMH to ja moge obdzielic mam powyzej normy 9,2(po przecinku nie pamietam ile dokladnie)
Pole zastrzyki sa podskornie w brzuch, jedynie pregnyl jest domiesniowo no ale jeszcze zapisuja ovitrelle(podskorny). Rece tez sa pokute od badan:)mama mnie sie wczoraj spytała czy cos krwi mi zostanie:-D
Ewis musisz wierzyc do konca, ze sie uda!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:tak:
Super Ysia że startujesz, widzę że Ciebie wyjdzie nie az tak drogo całe ivf, bo masz małe dawki. Ysia a Twoje wysokie AMH jest prawidłowe? Trzymam kciuki za sukces, najpierw za ładne pęcherzyki a później za zarodki a później za wysoka betę;-)
Ewis może lepiej jakbyś nie mierzyła tej temperatury skoro Cię to stresuję, a na objawy ciążowe to juz pisałam wcześniej za szybko, wszystkie bóle jajników, piersi sa oznaką stymulacji hormonalnej. Trzymaj się ciepło i życzę dwóch kresek

Ewis u mnie dzisiaj 22 dc od IUI 8 dzień to samo tez bolą mnie piersi kilka dni temu czułam jakieś muskanie, delikatne kłucie jajnika ale tylko chwilowo ale teraz już zupełnie nic, z niecierpliwością czekam na ten ból :( też mierzyłam temp. dzisiaj 37 nie wiem szczerze mówiąc zaczynam tracic nadzieje, dzisiaj rano byłam w aptece patrzyłam na test ale nawet bałam się kupić :(

GizaS lekarz nie widział problemu pow.:" jest az za dobre, to moze miec zwiazek z PCO" i tyle. Tez bylam w szoku jak zobaczyłam wynik...

Witajcie dziewczynki,
Lucy, Ewis
kciuki zaciśnięte, doskonale wiemy jak ciężko się czeka na testowanko po IUI, czas leci baardzo powoli, no ale cóż trzeba jakoś to przeżyć :-)
No no Ysia - to wymiatasz z tym AMH, ciekawe jakie ja będę miała...
I co pierwszy zastrzyk wykonany? A ile dziennie? jeden?

a Ty Pełna temkpa zbita? weekend i juz masz wizyte w gamecie:)
narazie same tabletki łykam, to moje drugie sniadanko:) zastrzyk wieczorem jeden:)eter sobie przed tym wezme:-Dzeby sie nie bac

Tempka zbita :-) dziś juz lepiej, znacznie lepiej się czuję :tak: Kurde- szkoda że emek nei zjeżdża na weekend, bo ja nie wiem jak w samotności przetrwam oczekiwanie na wizytę w Gamecie, kurde zaczynam się bać..jakoś odwaga mi minęła....boję się co powiedzą..

Nie bój sie nic złego Ci nie powiedzą. Przypuszczam, ze moga chciec Ci zrobic laparoskopie lub HSG. To pierwsze może bardziej inwazyjne, ale dokładniejsze. Nie raz dziewczyny przy HSG nie mialy nic wykryte a przy laparo tak. Założa Wam jakis plan działania ktory zakonczy sie ciążą:) to dobrze, ze jzu lepiej sie czujesz:)
Blueskye napisz cos kurcze martwie sie. jak odp. z banku?

reklama
Do góry