reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sony to teraz życzę oby jak najszybciej nastąpiły przygotowania do 2IUI
Błonka bardzo wierzę w to, że nie będzie rozczarowania w piątek tylko Wielka radość:-)
Ja nadal robię badania przed ivf-dziś zaszczepiłam się ponownie przeciw żółtaczce i EKG mi zrobili-jutro jeszcze na dwa badania z krwi i na razie koniec-czekam na @ i zaczynam brać tabletki.
Lotinda ja będę miała wymazy w czasie brania leków, bo sa wazne tylko 1m-ąc(może u Ciebie jest inaczej)
Daj znać jakie bedziesz miała badania na początek

reklama
Walczyć musimy!! Im mocniej będziemy walczyć, tym bardziej będziemy docenione. Bliźniaki będziemy wszystkie miały i już. To dopiero będzie nowina. Zagonione,zalatane, niewyspane, już nie będzie czasu na forum;) Mamy marzenia, nadzieję więc musi się udać.

no to &&& za te czekajace na @, za te po @, za te przed testowaniem... i za Wszyskie marzenia :) &&&& :)
ja lece spac bo jade jutro do pracki :D pierwszy dzien :D heh :)
Buziaki dziewczyny!!!!

Hej dziewczyny,
Ja jutro mam wizytę i się dowiem od czego zaczynamy kwestię invitro- akurat słuchałam debaty Lisa jak się kłócili m.in. odnośnie tej kwestii- liczyłam na bójkę, bo dużo nie brakowało, ale zachowali resztki godności ;-).
A ja sama muszę dalej pomyśleć co dalej ze mną, bo od dzisiaj jestem bezrobotna :-) i o dziwo bardzo się z tego cieszę ;-) - Błonka- dzięki!!!!!
Pożegnanie się z szefem było hmmm bardzo niezrozumiałe:eek::eek::eek::eek::eek:, ale cieszę się, że mam go już z głowy i jak to M przy wznoszeniu z tej okazji toastu powiedział: za koniec niewolnictwa ;-)

hej dziewuszki umnie dziś 38dc i @ brak,w sobote test wskazal 1 kreche,ale nadal brak objawow @,na bete pojde na zatydzien jak nie przyjdzie @ bo niema mnie w domu jestem u rodziny na wsi a tam nigdzie w poblizu niema mozliwosci wykonac takie badanie,pozatym sluż jest jeszcze,mokrawo w majtochach jak na bagnach;)hahaha,pozyjemy zobaczymy co to takiego sie stało ze mam brak @,za reszte trzymam mocno kcukasy i wielkie gratki tym co sie udało,cieszcie sie chwilą niech ona trwa zawsze:)

Sylha - gratulacje z powodu bezrobocia:happy::happy::happy: a właściwie pozbycia się toksycznego szefuńca i odzyskiwania spokoju ducha ;-)
ruda147 - podziwiam Cie za opanowanie - ja bym pewnie okolicę 100km zjeździła w poszukiwaniu laboratorium. Ja zaczynam odliczanie do testowania - jeszcze 7 dni i mam wrażenie, że znalazłam się na jakiejś karuzeli - raz tryskam optymizmem, innym razem dół jak stół. Objawów właściwie żadnych, ot od czasu do czasu w brzuchu coś pomruczy. Błonka zaciskam &&& bardzo, bardzo mocno, bo do piątku już nie wiele czasu.

Sylha super, że już uwolniłaś się od tego szefuncia.Napisz koniecznie jakie badania będziesz miała zlecone i wogóle
Błonka jak minął pierwszy dzień pracy????
Ruda może jednak, to dobry znak, że nie ma objawów nadchodzącej @ i niedługo obwieścisz super nowinę
Lilonka jeszcze 7 dni-my też wyczekujemy razem z Tobą
Sony zarażasz dobrym optymizmem-bardzo to nam wszystkim potrzebne

reklama
Oj Magdusiu, ja bym najchętniej te 7 dni przespała i wstała dopiero po odbiór wyniku. Ale nie ma tak lekko. Właśnie widzę, że po tych hormonach (taaa z dodatkiem czekoladek) coś mi kilogramów przybyło, więc jeśli beta będzie negatywna - trzeba będzie się za siebie brać na poważnie.

Do góry