reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magdusia nie wiem ile one u nas są ważne ale nawet gdyby miesiąc to ja i tak mniej więcej w połowie listopada będę mieć transfer. Dziś miałam wymaz na chlamydie i jakieś tam bakteryjne a w piątek idę na baaardzo dużo badan ale tym razem z krwi i ekg aha i mocz. Później z wynikami do internisty. Około 25 zaczynam stymulacje.

reklama
Lotinda powodzenia na badaniach-ja jutro ide na 2 badania z krzepliowsci krwi jeszcze,a tak to jeszcze tylko te wymazy w czasie brania lekow-jesli moja @ przyjdzie o czasie czyli w weekend to w jednym czasie zaczniemy stymulacje(teraz czekam na @ jak na zbawienie, bo już bym chciała zacząć)Jakimi lekami zaczynasz? Antykoncepcyjnymi?

Magdusia ja juz biore tabletki anty jestem w polowie opakowania. jestem troche zaniepokojona bo dzis 13 dzien cyklu a ja mam plamienia. lekarka powiedziala ze to normalne. nie pamietam ale powiedz mi czy bedziesz miala dlugi protokol czy krotki bo ja na dlugim bede

Sylha super, że już uwolniłaś się od tego szefuncia.Napisz koniecznie jakie badania będziesz miała zlecone i wogóle
Błonka jak minął pierwszy dzień pracy????
Ruda może jednak, to dobry znak, że nie ma objawów nadchodzącej @ i niedługo obwieścisz super nowinę
Lilonka jeszcze 7 dni-my też wyczekujemy razem z Tobą
Sony zarażasz dobrym optymizmem-bardzo to nam wszystkim potrzebne

wiecie co... tak sie dzis wkurzylam bo sie okazalo ze ja ta prace dostalam ale na innych warunkach niz kolezanka i mi sie kompletnie nie oplaca.. jak zaplace za miesieczny bilet to mi zostanie 200 zl podstawy plus prowizja ale tam nie ma ruchu ;/ a szefowa ma swoich klientow i mowi ze musze sobie nowych sama pozyskiwac... nie wiem co robic chyba jednak tego nie wezme ;/ myslalam ze prowizje tez bede miala liczona "normalnie" a tu "du pa" ;/ eh ;( a sie poswiecilam i sie prawie juz w to wkrecilam.. nauczylam sie dzis duzo i co? na darmo!

Hej dziewczyny,
Ja jutro mam wizytę i się dowiem od czego zaczynamy kwestię invitro- akurat słuchałam debaty Lisa jak się kłócili m.in. odnośnie tej kwestii- liczyłam na bójkę, bo dużo nie brakowało, ale zachowali resztki godności ;-).
A ja sama muszę dalej pomyśleć co dalej ze mną, bo od dzisiaj jestem bezrobotna :-) i o dziwo bardzo się z tego cieszę ;-) - Błonka- dzięki!!!!!
Pożegnanie się z szefem było hmmm bardzo niezrozumiałe:eek::eek::eek::eek::eek:, ale cieszę się, że mam go już z głowy i jak to M przy wznoszeniu z tej okazji toastu powiedział: za koniec niewolnictwa ;-)

sylha :) jak to zalatwilas???? :) gratuluje ciesze sie bardzo, brawo za kobieca madra decyzje!!!

Hej dziewczyny,
tak więc po naszej wizycie skupiliśmy się na M, bo miał teraz wynik baaaardzo szczegółowy na 4 strony:szok:, i po krótce to ma tylko 2 % zdrowych żołnierzy i jutro ma wizytę u urologa, dzisiaj pobrali mu jeszcze krew do badania - hormony, i na następny czwartek znowu mamy wizytę u ginia, powiedział, że do invitro to to co wyszło z wyników to by wystarczyło, ale chcemy się dowidzieć co jest grane, bo wyniki od czerwca się pogorszyły. Zobaczymy co z tego wyjdzie i potem lecimy dalej.
Dziewczyny trzymam za Was moooocno kciukasy, nie piszę więcej bo nasz lapatopa;-) jest na ostatnim tchu i mnie bierze, a jakoś nie umiemy się zebrać i kupić nowy.
Buziole dla Was

Magdusia, Lotinda ja też czekam na @ bo od drugiego dnia @ mam brać zastrzyki do brzucha.Jakieś hormony-dziś idę po nie do apteki. Będę na krótkim protokole i pewnie w pierwszej połowie listopada transfer.
Sylha-gratuluję pozbawienie się stesującej pracy,napewno będziesz zdrowsza i znajdziesz lepszą posadkę.
Błonka-wszystko co się nauczyłaś może się kiedys przydać, rozejrzyj się za czymś innym bo system prowizyjny jest bardzo zdradliwy.Ja każdą pracę znalazłam z Gazety Wyborczej.Czasami też warto się zastanowić co chce się robić i znależć firmy o takim profilu.One dostyć częso nie dają ogłoszeń do gazet ale mają je na swojej stronie internetowej.
Sony a Ty jaki masz dalszy plan działania?

Która teraz staruje na IUI albo będzie testowała?

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&

Magdusia, Lotinda ja też czekam na @ bo od drugiego dnia @ mam brać zastrzyki do brzucha.Jakieś hormony-dziś idę po nie do apteki. Będę na krótkim protokole i pewnie w pierwszej połowie listopada transfer.
Sylha-gratuluję pozbawienie się stesującej pracy,napewno będziesz zdrowsza i znajdziesz lepszą posadkę.
Błonka-wszystko co się nauczyłaś może się kiedys przydać, rozejrzyj się za czymś innym bo system prowizyjny jest bardzo zdradliwy.Ja każdą pracę znalazłam z Gazety Wyborczej.Czasami też warto się zastanowić co chce się robić i znależć firmy o takim profilu.One dostyć częso nie dają ogłoszeń do gazet ale mają je na swojej stronie internetowej.
Sony a Ty jaki masz dalszy plan działania?

Która teraz staruje na IUI albo będzie testowała?

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&

dzieki Ci , chyba poszukam czegos "normalnego", w sumie ta praca sie znalazla przypadkiem.... no ale co wydaje sie piekne jest nierealne....
a ja testuje za 2 dni!!!!! ide na bete znaczy :)

reklama
Litości!!!!Kto się zna na kompach?!?!?musimy kupić nowego a każdy doradza inaczej- my niestety sami nie mamy jako takiego wielkiego pojęcia o tych sprawach a wiadomo w sklepie wcisną wszystko byle opchać!!!!
Błonka- miara się przegięła w sobotę jak dostałam opr za to, że mu powiedziałam, że klient do mnie dzwonił z pretensjami, że nie może się do niego dodzwonić!!!!Napisałam wypowiedzenie i mu w poniedziałek rano wręczyłam z datą na koniec października i mu powiedziałam, że mogę i dzisiaj odejść mnie to nie robi żadnej różnicy i się zgodził, bez żadnego ale,bez zapytania jaki powód- dobrze wiedział jaki. M powiedział, że po jego zachowaniu wnioskuje, że on mnie cały czas prowokował żebym się sama zwolniła- obojętne. Ja teraz w formie relaksu rozkopałam pół ogrodu- uwielbiam grzebać w ziemi, kwiatach, krzakach :-), ja myślę jeszcze tydzień takiego relaksu i będziemy szukać coś nowego. Narazie odreagowuję stres :-)
Dziewczyny, której mąż był u urologa i jakie miał badania???​

Do góry