reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Właśnie wyczytałam w naszej lokalnej gazecie, że w pewnym bloku pewna rodzina znalazła w nocy ze wtorku na środę na wycieraczce 2-niowego noworodka :-( z karteczką: Dawid urodzony 5 września :-(, normalnie ryczeć mi się chce!!!!! Taki maluszek teraz nie ma nikogo kto by go przytulił, a ja też nie mam maluszka do przytulenia :-(. Mały przebywa w szpitalu, na szczęście nic mu nie ma, matkę szuka policja....smutne

witam serdecznie jestem tu nowa i wciąz was czytam,dajecie tyle nadziei .staramy sie z męzem o dzidzie juz 6 lat bezskutecznie,teraz lekarz zaproponował nam inseminacje,więc teraz czekam na @,tylko cos jej nie widać miesiaczka ostatnia była 4 sierpnia,ale napewno przyjdzie,bo od 3 dni bardzo boli mnie podbrzuszem,a piersi nabrzmiały ze nieda sie dotknac tak boli,chodzenie w staniku jest wykluczone z bólu.Mam nadzieje ze podejdę do 1 iui we wrzesniu,jestem pełna nadziei i że mi sie wkońcu uda,unas problem tkwi w słabej armii,ale cuda sa więc licze na ten cud.pozdrawiam was wszystkie serdecznie:)

Witaj Ruda wśród nas :-)
A zawsze masz problem ze stranikiem przed @????? Może się spóźnia,bo fasolka rośnie :-).
Qrcze- 6 lat się staracie to podziwiam, bo ja już po roku jestem tym padnięta!!!!
Jeszcze teraz po tym artykule to w ogóle mam doła,

Sylha z tym staniczkiem to raczej nie czesto,ale teraz daja mi popalić moje cycuchy,wogole tak jakos sie czuje nietak,może to pogoda,po test nawet nie biegne do apteki,stwierdziłam ze szkoda kasy,co ma byc to bedzie,mam tez zaburzenia miesiaczkowe,potrafie nie miec miesiaczek po 4 miechy,ale teraz jak na nia czekam to jej nie widać,tak bym chciała juz mieć tą iui,poczekam jeszcze pare dni jak nie przyjdzie @ to wtedy udam sie do apteki. nie nakręcam sie na ciąze bo to zbyt piekne żeby bylo prawdziwe,ale wieże i nie przestane wierzyć:)duzo wiary dla wszystkich i wytrwałości
6 lat starań mam 30 lat,jeszcze te 10 lat wytrzymam i poczekam na ciebie mały szkrabie:)

Hej!
Mnie wypadnie IUI pod koniec nast.tyg.albo w weekend
Witaj Ruda-kurde objawy, które opisałaś pasowałyby do ciąży(życzę Ci bardzo)te bolące piersi i w ogóle-6lat starań, to się nie dziwie, ze nie chcesz do apteki lecieć, ale jak jeszcze przez parę dni nie pojawi się @ to biegnij po test albo na betę i obwieść nam super nowinę.
Przez te 6 lat nikt Wam nie zaproponował inseminacji?????Ja mam 31 lat i z przerwami staram się od 3 lat,ale nie chciałabym czekać do 40.

reklama
Do góry