Wiem, że ten lek ma takie zastosowanie. Podany przed owulacją- może ją zatrzymać, takie informacje dostałam od lekarza. Dlatego musiałam najpierw sprawdzić czy na pewno pęcherzyk pękł i dopiero zaczęłam brać Duphaston. Te nasze leki to, to samo. Wszystko to progresteron.Sony Utrogestan to lek podtrzymujący ciążę i ułatwiający zagnieżdżenie zarodka. :-)
reklama
Z tego wszystkiego jestem tak rozkojarzona, że wczoraj zapomniałam telefonu z pracy, a dziś portfela z dokumentami z auta i prawkiem. A znów jak wychodziłam z pracy to zostawiłam znów telefon i musiałam się wracać. Ależ mnie zakręciło :-)
sylha
mama bliźniakowa
Sony- ależ ty zakręcona jesteś!! Normalnie ubaw miałam po pachy czytając Twoje posty :-) oby to zapominalstwo dobrze się skończyło!!!!
Magdusia-&&&&&&&& i też mnie u rudej dziwi 6 lat bez jakichkolwiek propozycji.
Magdusia-&&&&&&&& i też mnie u rudej dziwi 6 lat bez jakichkolwiek propozycji.
reklama
sylha
mama bliźniakowa
Lindi- nie miałam, ale znajoma mi mówiła, że jej córkę z mężem chcili w sumie na 3000zł naciągnąć, dopiero laborant, który pobierał próbki powiedział, że to refunduje NFZ- długo walczyła, aż wywalczyła refundację, bo żaden lekarz nie chciał jej wypisać skierowania, dopiero ten ostatni jej dowalił, że skąd ona niby to wie!!!!!Nie wiem czy to te same co ty masz mieć, ale w razie W to wiesz coś więcej :-)
Podziel się: