Przy IUI nic nie czułam chyba tylko włożenie wziernika Śmiałam się bo przy usg pytam się lekarza czy widać jak plemniczki się ruszają.....on chyba nie załapał że to żart) więc mi powiedziałam że żartuję.....powiedział, że spotkał się już z pytaniami od pacjentek czy już są w ciąży He He.
reklama
hihi rozbawiłaś mniePrzy IUI nic nie czułam chyba tylko włożenie wziernika Śmiałam się bo przy usg pytam się lekarza czy widać jak plemniczki się ruszają.....on chyba nie załapał że to żart) więc mi powiedziałam że żartuję.....powiedział, że spotkał się już z pytaniami od pacjentek czy już są w ciąży He He.
Agusiapela
Fanka BB :)
Witam:-)
Kochane trzymam za was mocno kciuki i na pewno teraz się uda bo Wrzesień coś przyniesie:-)
No teoria to tam może pikuś ale gorzej z egzaminem bo zależy na jakiego instruktora się trafi może być ok a może być strasznie upierdliwy i obleje mnie na głupocie,zobaczymy.
BŁONKA-a ile u ciebie trwała cała nauka jazdy wraz z jazdami zanim przystąpiłaś do egzaminu bo mi powiedzieli że to może twać nawet i do 3-miesięcy to trochę kijowo bo nie chcę mieć w zimę egzaminu:-(
Kochane trzymam za was mocno kciuki i na pewno teraz się uda bo Wrzesień coś przyniesie:-)
No teoria to tam może pikuś ale gorzej z egzaminem bo zależy na jakiego instruktora się trafi może być ok a może być strasznie upierdliwy i obleje mnie na głupocie,zobaczymy.
BŁONKA-a ile u ciebie trwała cała nauka jazdy wraz z jazdami zanim przystąpiłaś do egzaminu bo mi powiedzieli że to może twać nawet i do 3-miesięcy to trochę kijowo bo nie chcę mieć w zimę egzaminu:-(
Lindi77
Fanka BB :)
Nio jasne...;-) Jak mi się nie uda to w następnym cylku InVitro. Już mam to dogadane z lekarzem.
Nie robię sobie zbyt wielkich nadziei, bo lepiej być miło zaskoczonym niż rozczarowanym.Jestem bardzo zadowolona z dzisiejszej wizyty, bo nic mnie nie bolało i nie miałam żadnych plamień po wszystkim ( za pierwszym razem było inaczej )
Nie robię sobie zbyt wielkich nadziei, bo lepiej być miło zaskoczonym niż rozczarowanym.Jestem bardzo zadowolona z dzisiejszej wizyty, bo nic mnie nie bolało i nie miałam żadnych plamień po wszystkim ( za pierwszym razem było inaczej )
reklama
Podziel się: