reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Przy IUI nic nie czułam chyba tylko włożenie wziernika:) Śmiałam się bo przy usg pytam się lekarza czy widać jak plemniczki się ruszają.....on chyba nie załapał że to żart:)) więc mi powiedziałam że żartuję.....powiedział, że spotkał się już z pytaniami od pacjentek czy już są w ciąży;) He He.

reklama
Przy IUI nic nie czułam chyba tylko włożenie wziernika:) Śmiałam się bo przy usg pytam się lekarza czy widać jak plemniczki się ruszają.....on chyba nie załapał że to żart:)) więc mi powiedziałam że żartuję.....powiedział, że spotkał się już z pytaniami od pacjentek czy już są w ciąży;) He He.
hihi rozbawiłaś mnie:rofl2::-D

Witam:-)
Kochane trzymam za was mocno kciuki i na pewno teraz się uda bo Wrzesień coś przyniesie:-)
No teoria to tam może pikuś ale gorzej z egzaminem bo zależy na jakiego instruktora się trafi może być ok a może być strasznie upierdliwy i obleje mnie na głupocie,zobaczymy.
BŁONKA-a ile u ciebie trwała cała nauka jazdy wraz z jazdami zanim przystąpiłaś do egzaminu bo mi powiedzieli że to może twać nawet i do 3-miesięcy to trochę kijowo bo nie chcę mieć w zimę egzaminu:-(

Nio jasne...;-) Jak mi się nie uda to w następnym cylku InVitro. Już mam to dogadane z lekarzem.
Nie robię sobie zbyt wielkich nadziei, bo lepiej być miło zaskoczonym niż rozczarowanym.Jestem bardzo zadowolona z dzisiejszej wizyty, bo nic mnie nie bolało i nie miałam żadnych plamień po wszystkim ( za pierwszym razem było inaczej )

reklama
Co się nie uda.......? Musi się udać:) Nie ma innej opcji.....

A będziesz brać Duphaston lub coś podobnego?? Bo ja od dziś już zaczęłam brać Duphaston. Zobaczymy co dalej....

Ostatnia edycja:
Do góry