Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej wikulka ja narazie nic nie czuje, a jak juz czuje to bardziej ze dupa niz ze bedzie dobrze.....
a jak u ciebie nastroj przed iui???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej wikulka ja narazie nic nie czuje, a jak juz czuje to bardziej ze dupa niz ze bedzie dobrze.....
u mnie dziewczyny @ hm, ja już nie wiem co dalej wyników jeszcze nie ma - i co tu o tym myśleć???
tak, ja nie raz miałam takie przeczucie że np zdam egzamin i zdawalam, czesciej wiedzialam kiedy nie zdam hehehehmam pytanie czy czy czułyście kiedyś w waszym życiu np. że się coś uda egzamin zdać , prawko czy coś tam?
trzymałam przedwczoraj synka szwagierki i naszło mnie takie przeczucie że ja też takiego szkraba będę mieć
więc pewnie rozumiecie moje rozczarowanie porażką (@) dzisiaj
to masz rację nasza kobieca intuicja działa więc musimy się wczuć i słuchać naszych ciał wprawdzie po IUI nic nie czułam ale w pobliżu @ czułam że sie udało i i był sukces tylko nie tak do końca bo fasolka nie chciała się zagnieżdzićtak, ja nie raz miałam takie przeczucie że np zdam egzamin i zdawalam, czesciej wiedzialam kiedy nie zdam heheheh
i wiem o czym mówisz, ja wiem czy sie udalo czy nie, poprostu to wiem.
kochana moze to twoje przeczucie sprawdzi się przy nastepnym cyklu
trzymam kciuki