ok czekam narazie na wyniki badań ale ciszatak badania są bardzo ważne, dużo czasu straciłam u poprzedniego lekarza, który nie kazał mi robić żadnych badań. A teraz za badania nic nie płacę za imseminacje też nic tylko za wizyty w gabinecie lekarza. Daj zanać jak będziesz już po badaniach i działania!
reklama
olga29
Aktywna w BB
hej!
no i po wszystim rano zrobilam test- negatywny, a teraz przylazla malpa!
hm... przykro...
hm... przykro...
kochane niestety małpa przyszła na całego. cóż odpadam na pół roku, może relaks coś pomoże. ale wam wszystkim życzę powodzenia.
elleth Super GRATULACJE!!!Spokojnych 9 miesięcy ci życzę.
odezwę sie kiedyś i na pewno bede was podglądać!
Buziaki
Przykro mi dziewczyny...:-(hej!
hm... przykro...
Ale nie poddajemy sie i plodzimy dalej!;-)
sylkabecia
Fanka BB :)
Olga bardzo mi przykro, trzymaj się i nie poddawaj!!
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
olga, felus przykro mi ze nie wyszlo.... pewnie ja bede nastepna....
a która to była dziewczyneczka co miala 17 pęcherzyków???? jestem ciekawa co u niej ))
a która to była dziewczyneczka co miala 17 pęcherzyków???? jestem ciekawa co u niej ))
tulam mocno nie załamuj się walczymy dalej kochanahej!
hm... przykro...
olga29
Aktywna w BB
hej dziewuchy! nie poddaje sie dzis dzwonilam do lekarza i na srode mam byc to zaczniemy cos na nowo,ale mysle ze tym razem to juz nie iui,tym bardziej ze teraz tez sugerowali nam bardziej in vitro, no ale w srode bedziemy na wizycie i sie zobaczy.
dzieki ze jestescie...
dzieki ze jestescie...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
OLGA- uper,brawo za podejscie-zaamac sie jest latwo a to do dalszej walki ciezko zebrac sily takze wytrwalosci zycze i czekamy na wiesci od Ciebie w srode-&&&&&&&&&&& za dobre wiesci
hejka dziewczyny
olga i felus bardzo mi przykro...tule mocno
gratuluje naszej mamusi E jeszcze raz spokojnej ciazy zycze
Ja dzisiaj mam kolejną wizyte w klinice na monitoring cyklu..zobaczymy czy juz pekly czy jeszcze rosna..dzisiaj 19dc wiec zobaczymy..IUI w tym cyklu juz nie bedzie bo troche juz pozno przynajmniej tak mysle...ja juz bym chciała jakies tabsy dostac na wychodowanie jajecek
Ja dzisiaj mam kolejną wizyte w klinice na monitoring cyklu..zobaczymy czy juz pekly czy jeszcze rosna..dzisiaj 19dc wiec zobaczymy..IUI w tym cyklu juz nie bedzie bo troche juz pozno przynajmniej tak mysle...ja juz bym chciała jakies tabsy dostac na wychodowanie jajecek
reklama
hej dziewuchy! nie poddaje sie dzis dzwonilam do lekarza i na srode mam byc to zaczniemy cos na nowo,ale mysle ze tym razem to juz nie iui,tym bardziej ze teraz tez sugerowali nam bardziej in vitro, no ale w srode bedziemy na wizycie i sie zobaczy.
dzieki ze jestescie...
Trzymam kciuki za środową wizytę&&&&&
Daj nam znać po co doradził lekarz!!!
hejka dziewczyny
Czemu chcesz dostać tabsy??? masz problem z jajeczkami???
WYDAJE MI SIĘ, ŻE JAK BĘDZIESZ MIAŁA MIEĆ ROBIONĄ INSEMINACJĘ, TO LEKARZ POWINIEN DAĆ CI CLO NA PĘCHERZYKI, BEZ NIEGO IUI MAM MNIEJSZE SZANSE POWODZENIA....
Marzenko - jak się dzisiaj czujesz???? Wiesz, że myślę o tobie!!!
Podziel się: