reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
tak badania są bardzo ważne, dużo czasu straciłam u poprzedniego lekarza, który nie kazał mi robić żadnych badań. A teraz za badania nic nie płacę za imseminacje też nic tylko za wizyty w gabinecie lekarza. Daj zanać jak będziesz już po badaniach i działania!
ok czekam narazie na wyniki badań ale cisza

reklama
kochane niestety małpa przyszła na całego. cóż odpadam na pół roku, może relaks coś pomoże. ale wam wszystkim życzę powodzenia.

elleth Super GRATULACJE!!!Spokojnych 9 miesięcy ci życzę.

odezwę sie kiedyś i na pewno bede was podglądać!
Buziaki

hej!
no i po wszystim rano zrobilam test- negatywny, a teraz przylazla malpa!
hm... przykro...
Przykro mi dziewczyny...:-(
Ale nie poddajemy sie i plodzimy dalej!;-)

hej dziewuchy! nie poddaje sie dzis dzwonilam do lekarza i na srode mam byc to zaczniemy cos na nowo,ale mysle ze tym razem to juz nie iui,tym bardziej ze teraz tez sugerowali nam bardziej in vitro, no ale w srode bedziemy na wizycie i sie zobaczy.

dzieki ze jestescie...

OLGA- uper,brawo za podejscie-zaamac sie jest latwo a to do dalszej walki ciezko zebrac sily takze wytrwalosci zycze i czekamy na wiesci od Ciebie w srode-&&&&&&&&&&& za dobre wiesci:)

hejka dziewczyny ;)
olga i felus bardzo mi przykro...tule mocno ;)
gratuluje naszej mamusi E jeszcze raz ;) spokojnej ciazy zycze ;)
Ja dzisiaj mam kolejną wizyte w klinice na monitoring cyklu..zobaczymy czy juz pekly czy jeszcze rosna..dzisiaj 19dc wiec zobaczymy..IUI w tym cyklu juz nie bedzie bo troche juz pozno przynajmniej tak mysle...ja juz bym chciała jakies tabsy dostac na wychodowanie jajecek ;)

reklama
hej dziewuchy! nie poddaje sie dzis dzwonilam do lekarza i na srode mam byc to zaczniemy cos na nowo,ale mysle ze tym razem to juz nie iui,tym bardziej ze teraz tez sugerowali nam bardziej in vitro, no ale w srode bedziemy na wizycie i sie zobaczy.

dzieki ze jestescie...

Trzymam kciuki za środową wizytę&&&&&
Daj nam znać po co doradził lekarz!!!

hejka dziewczyny ;)
olga i felus bardzo mi przykro...tule mocno ;)
gratuluje naszej mamusi E jeszcze raz ;) spokojnej ciazy zycze ;)
Ja dzisiaj mam kolejną wizyte w klinice na monitoring cyklu..zobaczymy czy juz pekly czy jeszcze rosna..dzisiaj 19dc wiec zobaczymy..IUI w tym cyklu juz nie bedzie bo troche juz pozno przynajmniej tak mysle...ja juz bym chciała jakies tabsy dostac na wychodowanie jajecek ;)

Czemu chcesz dostać tabsy??? masz problem z jajeczkami???
WYDAJE MI SIĘ, ŻE JAK BĘDZIESZ MIAŁA MIEĆ ROBIONĄ INSEMINACJĘ, TO LEKARZ POWINIEN DAĆ CI CLO NA PĘCHERZYKI, BEZ NIEGO IUI MAM MNIEJSZE SZANSE POWODZENIA....

Marzenko - jak się dzisiaj czujesz???? Wiesz, że myślę o tobie!!!

Do góry