N
reklama
Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
To super wynik! Gratulacje!!!! Przy okazji mam pytanie jutro 12 dzień po zastrzyku , a 25 DC czy iść już na będę czy za wcześnie?Pierwsza Beta 66
Druga 352
Niestety sprawdzałam ją po 72 godzinach bo 48 godzina wypadała w niedzielę
N
Natta
Gość
Ja sprawdzałam dokładnie 14 dnia tak jak zalecila mi lekarka. Bałam się że jak sprawdzę wcześniej to wynik będzie sfałszowany i zrobię sobie nie potrzebnie nadzieję.
Chociaż to czekanie zabijało
Sylwia 7 ♹ 🕖
Właśnie...obawiam się , że jak zrobię wcześniej to będę myśleć..Ja sprawdzałam dokładnie 14 dnia tak jak zalecila mi lekarka. Bałam się że jak sprawdzę wcześniej to wynik będzie sfałszowany i zrobię sobie nie potrzebnie nadzieję.
Czy nie za wcześnie itp. ok to jednak chyba poczekam, ale masz rację to czekanie jest najgorsze...
N
Natta
Gość
Dasz radę! Jak ja dałam to ty też napewnoWłaśnie...obawiam się , że jak zrobię wcześniej to będę myśleć..
Czy nie za wcześnie itp. ok to jednak chyba poczekam, ale masz rację to czekanie jest najgorsze...
Trzymam kciuki
Ale super, gratulacjePierwsza Beta 66
Druga 352
Niestety sprawdzałam ją po 72 godzinach bo 48 godzina wypadała w niedzielę
Poczekaj, poczekaj Ja to i tak zawsze najpierw robiłam sikańca żeby się nastawić od razu na betę lub jej brakTo super wynik! Gratulacje!!!! Przy okazji mam pytanie jutro 12 dzień po zastrzyku , a 25 DC czy iść już na będę czy za wcześnie?
Sylwia 7 ♹ 🕖
Hehe to jest jakiś pomysł, dziękuję DziewczynyPoczekaj, poczekaj Ja to i tak zawsze najpierw robiłam sikańca żeby się nastawić od razu na betę lub jej brak
U mnie dobrze , czekam na środęCześć Dziewczyny jak tam u Was nowy tydzień?
reklama
Sylwia 7 ♹ 🕖
Nowy tydzień nowe możliwościU mnie dobrze , czekam na środę
Podziel się: