reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ogromne gratulacje, super!!!! 😍😍😍
Masz już USG zaplanowane?

A będziecie musieli pokryć 100% opłat za in vitro? W wielu miastach są dofinansowania, wiem, że np w Łodzi kwalifikacja jest jakos na początku roku i miasto refunduje 50%. Może zorientujecie się czy nie ma tego typu programów :)

Też uważam jak dziewczyny - za wcześnie ;)
Kiedy teraz planujesz powtórzyć?
Myślę powtórzyć w sobotę, chyba już będzie ok? To będzie 28 DC 🙂

reklama
Ogromne gratulacje, super!!!! 😍😍😍
Masz już USG zaplanowane?

A będziecie musieli pokryć 100% opłat za in vitro? W wielu miastach są dofinansowania, wiem, że np w Łodzi kwalifikacja jest jakos na początku roku i miasto refunduje 50%. Może zorientujecie się czy nie ma tego typu programów :)

Też uważam jak dziewczyny - za wcześnie ;)
Kiedy teraz planujesz powtórzyć?
Hej, tak jedno USG miałam właśnie ale to było zdecydowanie za wcześnie (3 tydzień) żeby cokolwiek zobaczyć poza tym że endometrium jest ładne i grube ( chyba jedyna rzecz która cieszy kiedy jest "gruba" 😉) byłam na wizycie bo niepokoiły mnie silne bóle podbrzusza ale to podobno normalne bo macica się przygotowuje i rozszerza
Do tego Pani doktor wypisała mi zaświadczenie tak pro forma
Teraz będę miała 3 czerwca w sobotę wizytę już u swojego ginekologa.

Hej, tak jedno USG miałam właśnie ale to było zdecydowanie za wcześnie (3 tydzień) żeby cokolwiek zobaczyć poza tym że endometrium jest ładne i grube ( chyba jedyna rzecz która cieszy kiedy jest "gruba" 😉) byłam na wizycie bo niepokoiły mnie silne bóle podbrzusza ale to podobno normalne bo macica się przygotowuje i rozszerza
Do tego Pani doktor wypisała mi zaświadczenie tak pro forma
Teraz będę miała 3 czerwca w sobotę wizytę już u swojego ginekologa.
No to super, najważniejsze potwierdzić, że zarodek się ładnie zagnieździł i później już usłyszysz pierwszy raz serduszko 🥰 Przepiękne chwile!!
Faktycznie czuć na początku takie bóle i rozciąganie ale to właśnie macica się przygotowuje 😉
Dawaj znać po USG!!!

reklama
Ja narazie witaminy z mężem.
Czekam bo musimy zrobić kardiotypy a na to badanie się czeka 😉
A ile czasu lekarz zalecił suplementację? Jaki w końcu macie preparat?

Rozumiem u nas trzeci cykl na tych lekach, potem zobaczymy co stwierdzi lekarz czy zmieni leki czy zleci jeszcze jakieś badania. 🙂
Trzymam kciuki za kolejną próbę!
U nas lekarka po 3 iui planowała zmieniać zestaw leków na stymulację jeśli by się nie powiodło więc ciekawe czy to już decyzja lekarza czy mają jakieś procedury.

Do góry