Oby tak było.Nowy tydzień nowe możliwości
reklama
Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Nie wytrzymałam ...zrobiłam wczoraj betę 12 dzień po zastrzyku Ovitrelle i 25 DC wyszło 1,2 także już chyba pozamiatane....
Jak dla mnie za wcześnie i jeszcze nie pozamiataneNie wytrzymałam ...zrobiłam wczoraj betę 12 dzień po zastrzyku Ovitrelle i 25 DC wyszło 1,2 także już chyba pozamiatane....
Jestem po wizycie na którą badałam się jechać.
Pani obejrzała wszystkie wyniki starsze i te aktualne a troszkę tego było ( wizytą trwała godzinę )
Po czym powiedziała że jedynie co może zaproponowac to in vitro.
Narazie mam do zrobienia USG piersi.
Mąż defragmentacja plemników
I oboje mamy Kardiotyp.
Przepisana lista witamin.
Poczekać na następny okres. I wizyta w 2 dniu cyklu.
Omówione póki co koszta.
Możliwość rozłożenia na raty więc też opcja
Zaniepokoiła mnie jedna wieść. Bolał mnie lewy jajnik 3 dni ale pani powiedziała że zrobiła się otoczka z krwi po owulacji ale że to nic groźnego.
Narazie muszę się z tym wszystkim przespać
Pani obejrzała wszystkie wyniki starsze i te aktualne a troszkę tego było ( wizytą trwała godzinę )
I oboje mamy Kardiotyp.
Omówione póki co koszta.
Zaniepokoiła mnie jedna wieść. Bolał mnie lewy jajnik 3 dni ale pani powiedziała że zrobiła się otoczka z krwi po owulacji ale że to nic groźnego.
Sylwia 7 ♹ 🕖
Tak myślisz ? To powtarzam w takim razie jutro lub w sobotę ! Dziękuję Ci za promyk nadzieiJak dla mnie za wcześnie i jeszcze nie pozamiatane
Ode mnie masz drugi promyczekTak myślisz ? To powtarzam w takim razie jutro lub w sobotę ! Dziękuję Ci za promyk nadziei
Sylwia 7 ♹ 🕖
Dziękuję w takim razie jeszcze się nie załamuje (może to głupie i za bardzo na takie rzeczy się teraz zwraca uwagę ale od rana coś mnie kłuje przy prawym jajniku to nie ból tylko takie właśnie kłucie) i już się człowiek zastanawia...Ode mnie masz drugi promyczek
mylenne
Właśnie sprawdziłam wynik
Beta HCG 66 mIU/ml
Ogromne gratulacje, super!!!!Pierwsza Beta 66
Druga 352
Niestety sprawdzałam ją po 72 godzinach bo 48 godzina wypadała w niedzielę
Masz już USG zaplanowane?
A będziecie musieli pokryć 100% opłat za in vitro? W wielu miastach są dofinansowania, wiem, że np w Łodzi kwalifikacja jest jakos na początku roku i miasto refunduje 50%. Może zorientujecie się czy nie ma tego typu programówJestem po wizycie na którą badałam się jechać.
I oboje mamy Kardiotyp.
Omówione póki co koszta.
Też uważam jak dziewczyny - za wcześnieDziękuję w takim razie jeszcze się nie załamuje (może to głupie i za bardzo na takie rzeczy się teraz zwraca uwagę ale od rana coś mnie kłuje przy prawym jajniku to nie ból tylko takie właśnie kłucie) i już się człowiek zastanawia...
Kiedy teraz planujesz powtórzyć?
reklama
Podziel się: