reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jestem po wizycie na którą badałam się jechać.
Pani obejrzała wszystkie wyniki starsze i te aktualne a troszkę tego było ( wizytą trwała godzinę )
Po czym powiedziała że jedynie co może zaproponowac to in vitro.
Narazie mam do zrobienia USG piersi.
Mąż defragmentacja plemników
I oboje mamy Kardiotyp.
Przepisana lista witamin.
Poczekać na następny okres. I wizyta w 2 dniu cyklu.
Omówione póki co koszta.
Możliwość rozłożenia na raty więc też opcja 😉
Zaniepokoiła mnie jedna wieść. Bolał mnie lewy jajnik 3 dni ale pani powiedziała że zrobiła się otoczka z krwi po owulacji ale że to nic groźnego.
Narazie muszę się z tym wszystkim przespać 😉♥️

Właśnie sprawdziłam wynik 😊
Beta HCG 66 mIU/ml
Pierwsza Beta 66
Druga 352
Niestety sprawdzałam ją po 72 godzinach bo 48 godzina wypadała w niedzielę 😊
Ogromne gratulacje, super!!!! 😍😍😍
Masz już USG zaplanowane?

Jestem po wizycie na którą badałam się jechać.
Pani obejrzała wszystkie wyniki starsze i te aktualne a troszkę tego było ( wizytą trwała godzinę )
Po czym powiedziała że jedynie co może zaproponowac to in vitro.
Narazie mam do zrobienia USG piersi.
Mąż defragmentacja plemników
I oboje mamy Kardiotyp.
Przepisana lista witamin.
Poczekać na następny okres. I wizyta w 2 dniu cyklu.
Omówione póki co koszta.
Możliwość rozłożenia na raty więc też opcja 😉
Zaniepokoiła mnie jedna wieść. Bolał mnie lewy jajnik 3 dni ale pani powiedziała że zrobiła się otoczka z krwi po owulacji ale że to nic groźnego.
Narazie muszę się z tym wszystkim przespać 😉♥️
A będziecie musieli pokryć 100% opłat za in vitro? W wielu miastach są dofinansowania, wiem, że np w Łodzi kwalifikacja jest jakos na początku roku i miasto refunduje 50%. Może zorientujecie się czy nie ma tego typu programów :)

Dziękuję w takim razie jeszcze się nie załamuje ❤️❤️❤️ (może to głupie i za bardzo na takie rzeczy się teraz zwraca uwagę ale od rana coś mnie kłuje przy prawym jajniku to nie ból tylko takie właśnie kłucie) i już się człowiek zastanawia...🙄
Też uważam jak dziewczyny - za wcześnie ;)
Kiedy teraz planujesz powtórzyć?

reklama
Tak niestety 100 procent. Pani opisała nam każdy etap. Koszt od 20 tys ale to wyjdzie w praniu. Nie wiadomo jak moje ciałko będzie chciało pracowac 😛

Do góry