reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ide na wizytę we wtorek,4dc. Kazal mi się pojawić przed 5dc. Wlasnie jakos sie zakręciłam i nie dopytałam o szczegóły... mialam wczeaniej wizyty u niego i monitoring w poprzednich cyklach.
Troche się zastanawiam nad sensem stymulacji w moim wypadku ;) gdzies wyczytałam ze to może zwiększyć możliwość ciazy mnogiej. Nie zebym bardzo płakała nad taka możliwością 😜
Tak, taka stymulacja zwiększa możliwość ciąży mnogiej bo w naturalnym cyklu zwykle dojrzewa tylko 1 pęcherzyk, w stymulowanym w zależności od dawki ja miałam 1-3 pęcherzyki z tym, że często było tak, że nawet z 3 nadawał się do zapłodnienia tylko 1 ;)

reklama
Cykle mam 28 - 29 dniowe.Ostatnie cykle jak w zegarku. Okres powinnam dostać w środę. Nie biore żadnych leków na ta chwilę...
Dzis niedziela zero oznak ze przyjdzie okres.... Co sadzicie ?
Mniej więcej o tej porze wychodziły mi już pozytywne testy te o czułości 10 z Rossmana, spróbuj zrobić jutro ;)

Tak, taka stymulacja zwiększa możliwość ciąży mnogiej bo w naturalnym cyklu zwykle dojrzewa tylko 1 pęcherzyk, w stymulowanym w zależności od dawki ja miałam 1-3 pęcherzyki z tym, że często było tak, że nawet z 3 nadawał się do zapłodnienia tylko 1 ;)
Dziekuje!
Zobaczymy co mi powie we wtorek. Z tego conkiedys powiedział to on woli 1 zdrowa ciaze, wiec mysle ze nie bedzie chcial mnie przestymulowac. Zresztą szanse na iui nie są olbrzymie, ale na nfz nie bede płacić wiec sprobuje .

Za dużo tez nie może być, u nas chyba przy 4 już była odmowa iui.

reklama
Do góry