Według laboratorium w 3 tyg powinno być 5,8-71,2 czyli jestem na dolnej granicyWitaj, a wg laboratorium betę masz pozytywna? Pamiętaj że ważne są przyrosty, powtórz będę po 24 lub 48 h
reklama
eij
Fanka BB :)
Ale się mieścisz trzymam kciuki, zbadaj przyrost po 48 hWedług laboratorium w 3 tyg powinno być 5,8-71,2 czyli jestem na dolnej granicy
eij
Strasznie mi przykro. Nawet nie wiem co powiedzieć, nie wyobrażam sobie co czujesz trzymaj się na ile to jest możliwe.Cześć niestety moje szczęście nie trwało długo. Sedlrduszko przestało bić. Straciłam druga ciaze
O jejku Bardzo mi przykro… Przytulam mocnoCześć niestety moje szczęście nie trwało długo. Sedlrduszko przestało bić. Straciłam druga ciaze
Hejka, nie ma co patrzeć na widełki, bo rozpiętość jak widać jest duża. Za dwa dni zrób kolejną betęWedług laboratorium w 3 tyg powinno być 5,8-71,2 czyli jestem na dolnej granicy
.
Ostatnia edycja:
Hej, udało się? My mamy wizytę u ginekologa dopiero za miesiąc i też w Holandii...Witam Dziewczyny,
Nie jestem za bardzo aktywna w internetach, ale wasza dyskusja przykuła moją uwagę i chciałabym dołączyć.
Jako, ze praktycznie siedzę w tym sama mam nadzieje, ze u Was znajdę wsparcie i radę.
Przede mną jutro 5 już inseminacja, jak dotąd zero sukcesu. Mam 32 lata i leczę się w Holandii.
Na polskich forach wyczytałam, ze po 4 próbie prawdopodobieństwo spada, co nastraja mnie negatywnie.
Pozdrawiam
reklama
PałkaZapałka
A co na to lekarz? Nie proponował dawcy?Czy inseminacja przy morfologii plemnika 0% - miala jaki kolwiek sens ?
Podziel się: