Ja byłam po szyje Jak realizowałam receptę w aptece, to Panie mi współczuły i mówiły że trzymają kciukiBo każdy ma inaczej. Niektóre q ogóle nie biorą progesteronu tylko sama suplementację a inne są obstawione lekami po szyję.
reklama
mylenne
Fanka BB :)
Jutro lecę z ranaNajwiarygidniejsza beta, daj znać
mylenne
No właśnie, dlatego trochę się martwię ale chyba lekarz wie co robiJa odstawiałam dopiero po negatywnej becie. Wtedy powinna przyjść miesiaczka.
Ja też dopiero po negatywnej necie odstawiałam Nie robiłaś dzisiaj sikanca?No właśnie, dlatego trochę się martwię ale chyba lekarz wie co robi
mylenne
Nie... Nie miałam jak. Musiałam wyjść bardzo wcześnie, a nie miałam testu...Ja też dopiero po negatywnej necie odstawiałam Nie robiłaś dzisiaj sikanca?
Kurcze trochę się martwię teraz tym progesteronem.
Na spokojnie, chociaż ja bym pewnie wzięła jakbym miała jeszcze dzisiajNie... Nie miałam jak. Musiałam wyjść bardzo wcześnie, a nie miałam testu...
mylenne
Na dziś wieczór jeszcze mam Dalej już niestety nie. A moja lekarka jak na złość, na urlopie...Na spokojnie, chociaż ja bym pewnie wzięła jakbym miała jeszcze dzisiaj
eij
Ja jak szłam po proga do apteki to nic nie musiałam mówić, paczki były przygotowaneJa byłam po szyje Jak realizowałam receptę w aptece, to Panie mi współczuły i mówiły że trzymają kciuki
eij
A ile masz proga?Na dziś wieczór jeszcze mam Dalej już niestety nie. A moja lekarka jak na złość, na urlopie...
reklama
PałkaZapałka
Wybierz do końca i tyle.Nie... Nie miałam jak. Musiałam wyjść bardzo wcześnie, a nie miałam testu...
Pamiętaj, że my nie znamy twojej cipki. Zna ją lekarz i musisz mu zaufać.
Ja też miałam wahania co do niektórych postanowień lekarza ( nawet w ciąży) ale trzeba zaufać...
Podziel się: