mylenne
Fanka BB :)
Miałam duphaston w tabletkach na 10 dni, zlecone 2 tabl dziennie. Dziś wieczorem ostatnia dawka zostałaA ile masz proga?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam duphaston w tabletkach na 10 dni, zlecone 2 tabl dziennie. Dziś wieczorem ostatnia dawka zostałaA ile masz proga?
Tak zrobię, jeśli jutro w południe wynik bety będzie dodatni to umowie się na cito do innej lekarki i zapytam czy dadzą mi dalej progesteron czy nie żeby mieć pewność, że wszystko okWybierz do końca i tyle.
Pamiętaj, że my nie znamy twojej cipki. Zna ją lekarz i musisz mu zaufać.
Ja też miałam wahania co do niektórych postanowień lekarza ( nawet w ciąży) ale trzeba zaufać...
razem z bhcg zrob progesteron - pamiętaj ze duphaston we krwi nie wychodzi wiec na wyniku będzie tylko to co Ty produkujeszNa dziś wieczór jeszcze mam Dalej już niestety nie. A moja lekarka jak na złość, na urlopie...
Ooo to nie wiedziałam, dzięki za wskazówkę!! Tak zrobię!!razem z bhcg zrob progesteron - pamiętaj ze duphaston we krwi nie wychodzi wiec na wyniku będzie tylko to co Ty produkujesz
ja proga brałam prawie całą ciążęDzięki choć z jednej strony cieszę się i nakrecam, z drugiej próbuje jakos z dystansem podchodzić ale ciężko póki jeszcze nic pewnego
Ok czyli Ty masz w czopkach, ja mam w tabletkach Duphaston
Właśnie wczoraj się zastanawiałam czy nie za szybko w odstawkę idzie? Czy jeśli jest ciąża to organizm już sam go wystarczająco wytwarza żeby utrzymać ciążę?
Ale to miałaś jakieś konkretne wskazania?ja proga brałam prawie całą ciążę
Trzeba zaufać komuśNo właśnie, dlatego trochę się martwię ale chyba lekarz wie co robi
Ja też a potem indukcja porodu w 42tcAle to miałaś jakieś konkretne wskazania?
plamienia od początku, niski prog i ogólnie by wspomocAle to miałaś jakieś konkretne wskazania?
Ja w zasadzie chyba tylko raz miałam badany progesteron ale to na początku cyklu, słyszałam, że dziewczyny badały ok 21 dc, a takiego badania nikt nigdy mi nie zlecił. Wiec chyba faktycznie zrobię na własną rękę żeby lekarz ocenił czy potrzebuje w razie czego.plamienia od początku, niski prog i ogólnie by wspomoc