mylenne
Fanka BB :)
Dzięki, oczywiście, dam znać! Wizyta na 13A Ty mycha dawaj jutro znać jak tam jajeczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, oczywiście, dam znać! Wizyta na 13A Ty mycha dawaj jutro znać jak tam jajeczka
Super trzymam kciukiDziewczyny zdaję relacje z monitoringu - z 3 pęcherzyków urósł tylko 1, lewy jajnik 19 mm.
Inseminację mam zaplanowaną na czwartek 29.09. na 10:30, jutro zastrzyk o 7:00 z ovitrelle.
Dziwnie się czuję, mam jakiś mętlik... Bo powinnam się mega cieszyć ale ilość pracy robi swoje i się chyba dzięki temu nie nakręcam - chyba pierwszy raz haha
Z ciekawosci ile Wasze pęcherzyki miały w dniu IUI?
Za każdym razem inaczej ale między 20 a 25 mmDziewczyny zdaję relacje z monitoringu - z 3 pęcherzyków urósł tylko 1, lewy jajnik 19 mm.
Inseminację mam zaplanowaną na czwartek 29.09. na 10:30, jutro zastrzyk o 7:00 z ovitrelle.
Dziwnie się czuję, mam jakiś mętlik... Bo powinnam się mega cieszyć ale ilość pracy robi swoje i się chyba dzięki temu nie nakręcam - chyba pierwszy raz haha
Cześć, w dniu inseminacji nigdy nie miałam mierzonych. 2 dni przed miały ok. 16mm.Dziewczyny zdaję relacje z monitoringu - z 3 pęcherzyków urósł tylko 1, lewy jajnik 19 mm.
Nie ma co porównywać, będzie piękny i gotowy na przyjęcie żołnierzyDziewczyny zdaję relacje z monitoringu - z 3 pęcherzyków urósł tylko 1, lewy jajnik 19 mm.
Trzymam kciukiDzięki za wsparcie! Myślałam, że mimo wszystko jest trochę za mały, a Pani doktor jeszcze sie zastanawiała czy dziś czy jutro zabieg żeby nam nie pękł. Mam nadzieję, że na pękniętym pęcherzyku nadal będziemy mieli szanse