reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Mam zrobić przed kolejna wizyta i to wszystko. Do tego inne badania morfologia mocz tsh progesteron i takie tam.
No i tak sobie myślę że jakby to wszystko źle rokowało to by mi tego nie zlecała i coś by powiedziała 🙂 tak się pocieszam 😅
Ale czemu ma coś źle rokować wariatko! 😉 Wszystko będzie dobrze na pewno 🙂
Pytam, bo ja po inseminacji akurat, ale miałam zalecenie robić betę do 10 tys.

Ale czemu ma coś źle rokować wariatko! 😉 Wszystko będzie dobrze na pewno 🙂
Pytam, bo ja po inseminacji akurat, ale miałam zalecenie robić betę do 10 tys.
O matko do 10 tys. 😲 Szalenstwo ja bym chyba psychicznie takiego czegoś nie wytrzymała 😅 ogólnie miałam jak narazie trzy bety w 9, 11 dpt i dzisiaj i chyba o trzy za dużo wolałabym tak teraz mysle poczekać do USG i już 🙂😅
🤪 po tylu latach staran ciężko mi uwierzyć w to co się dzieje ❤️

O matko do 10 tys. 😲 Szalenstwo ja bym chyba psychicznie takiego czegoś nie wytrzymała 😅 ogólnie miałam jak narazie trzy bety w 9, 11 dpt i dzisiaj i chyba o trzy za dużo wolałabym tak teraz mysle poczekać do USG i już 🙂😅
🤪 po tylu latach staran ciężko mi uwierzyć w to co się dzieje ❤️
A mnie jakoś te badania uspokajały, bo wiedziałam czego mogę się spodziewać. A co do wiary, to nasza córeczka ma za chwilę 1,5 roku 😳 a ja dalej jak czasami na nią spojrzę to nie wierzę, że jest z nami 🥹
Także to już chyba zostaje po tylu trudach, nerwach itd.

Mam takie pytanie bardziej intymne 😁 jak z seksem na początku ciąży? Od transferu nic nie bylo oczywiście zapytam się lekarza czy możemy z mężem poszaleć ale jak to było u Was? Ja mam straszna ochotę ale tak samo strasznie się boję 😅

reklama
Mam takie pytanie bardziej intymne 😁 jak z seksem na początku ciąży? Od transferu nic nie bylo oczywiście zapytam się lekarza czy możemy z mężem poszaleć ale jak to było u Was? Ja mam straszna ochotę ale tak samo strasznie się boję 😅
My się wstrzymaliśmy przez pierwsze tygodnie, a później miałam krwotok i krwiaka, więc nie było w ogóle mowy. Nawet jakby nam pozwolili to strach był większy.

Do góry