Be_More_Happy
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za piękną betęDzięki za trzymanie kciuków, jestem już po inseminacji
Od 2.10. Duphaston, a 13.10. beta
Oby się udało!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za piękną betęDzięki za trzymanie kciuków, jestem już po inseminacji
Od 2.10. Duphaston, a 13.10. beta
Oby się udało!!
ogólnie to do pierwszego usg albo tak jak się robi najczęściej 3-4 pierwsze bhcg, albo tak jak ja w ogóle nie robiłam bhcg ale to wersja dla odważnych - ja nie miałam wyjścia bo u mnie tylko test sikany był wiążący i na jego podstawie wystawili mi skierowanie na pierwsze usg w 33dptWłaśnie, a do którego dnia będzie miarodajna?
Pytam, bo moje pierwsze bhcg było dopiero w 14dpt, a na następne... nie wiem, jak pójść. Legalnie (bo niby mam być w izolacji) wypadłoby dopiero w 19 dpt. Jest sens? Poszłabym jutro, w 16dpt, ale boję się, że w labo odkryją, że nie powinnam się tam w ogóle pojawiać...ogólnie to do pierwszego usg albo tak jak się robi najczęściej 3-4 pierwsze bhcg, albo tak jak ja w ogóle nie robiłam bhcg ale to wersja dla odważnych - ja nie miałam wyjścia bo u mnie tylko test sikany był wiążący i na jego podstawie wystawili mi skierowanie na pierwsze usg w 33dpt
33dpt to już 7-8tydzienPytam, bo moje pierwsze bhcg było dopiero w 14dpt, a na następne... nie wiem, jak pójść. Legalnie (bo niby mam być w izolacji) wypadłoby dopiero w 19 dpt. Jest sens? Poszłabym jutro, w 16dpt, ale boję się, że w labo odkryją, że nie powinnam się tam w ogóle pojawiać...
U Ciebie nie było bety, ale za to usg w 33dpt. U mnie dopiero w 7. tygodniu.
No fakt. Coś źle policzyłam.33dpt to już 7-8tydzien
Kazali zrobić dla statystyk tak jak mówi koleżanka teraz miarodajne tylko USGKazali to zbadałam i teraz mam stresa
będzie na pewnoDzięki dziewczyny ale i tak mam stresa czy wszystko będzie dobrze