reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny jestem po pierwszej IuI zrobionej miesiac po drożności jajowodow z czego jeden udało się udroznic . Przed IUI zrobiłam sobie zaszczyk z Ovitrelle dzisiaj jest 5 dzień od zaszczyku a ja mam wrażenie że moje jajniki i brzuch momentami ma rozsadzić. Miała któraś tak czy jest to skutek zaszczyku ? Już sama nie wiem co robić bol jest momentami okropny
Cześć, musisz się zgłosić do lekarza, to niekoniecznie skutek zastrzyku, ale może dzieje się coś niepokojącego w ogóle.

reklama
Teraz ważne, żeby nic złego się tam nie działo. Oszczędzaj się i monitoruj
Odpoczywam cały dzień prawie . Nie chcę nawet myśleć że coś jest nie tak bo się denerwuje . Wiem że to dopiero pierwsza IUI ale miałam nadzieję że już po tak długiej walce w końcu będzie ok i może się uda a tu takie coś. Wiadomo nic jeszcze nie przesadzone ale jakoś nie mam już wiary

Odpoczywam cały dzień prawie . Nie chcę nawet myśleć że coś jest nie tak bo się denerwuje . Wiem że to dopiero pierwsza IUI ale miałam nadzieję że już po tak długiej walce w końcu będzie ok i może się uda a tu takie coś. Wiadomo nic jeszcze nie przesadzone ale jakoś nie mam już wiary
Wiem, że nie jest łatwo, że są chwile zwątpienia... ale pomyśl, że jeszcze wszystko przed Wami, szanse nie są wyczerpane. Ja po mojej trzeciej nieudanej IUI nadal wierzę. Wystarczy spojrzeć na ilość mam w wątkach i IVF !

Hej dziewczyny jestem po pierwszej IuI zrobionej miesiac po drożności jajowodow z czego jeden udało się udroznic . Przed IUI zrobiłam sobie zaszczyk z Ovitrelle dzisiaj jest 5 dzień od zaszczyku a ja mam wrażenie że moje jajniki i brzuch momentami ma rozsadzić. Miała któraś tak czy jest to skutek zaszczyku ? Już sama nie wiem co robić bol jest momentami okropny
a lekarz potwierdził ze pecherzyk po ovitrelle peknal? Może zrobiła się torbiel?

reklama
Wiem, że nie jest łatwo, że są chwile zwątpienia... ale pomyśl, że jeszcze wszystko przed Wami, szanse nie są wyczerpane. Ja po mojej trzeciej nieudanej IUI nadal wierzę. Wystarczy spojrzeć na ilość mam w wątkach i IVF !
Wiem dluga droga i myślę że kiedyś się uda . Ja o IVF nie myślę delikatnie mnie to przeraża
a lekarz potwierdził ze pecherzyk po ovitrelle peknal? Może zrobiła się torbiel?
Nie w piątek przyjęłam w zaszczyk w sobotę była robiona IUI pecherzyk jeszcze wtedy nie pękł ale lekarz mówił że w sobotę albo niedzielę pięknie i kazał się jeszcze starać naturalnie . Później jeśli nie dostanę miesiączki do 11.07 mam zrobić będę i się zgłosić i ustalimy co dalej . A bol jest od wczoraj wieczora i utrzymuje się przez cały dzień jak leze lub siedzę to jest ok przy chodzeniu tragedia . Bol jest na jajniku którym jajowod nie jest drożny

Do góry