Hej zycze powodzenia, jak to Twoja pierwsza iui to na pewno będziecie musieli porobić wymagane badania przed iuicześć, chciałam się przywitać mam 26 lat, od 2020 roku staram się i ciążę. Mam za sobą jedna ciążę bezzarodkowa.
Właśnie jestem po pierwszej wizycie w invimed, lekarz zaproponowała iui, nie wiem czego się spodziewać.
Zarówno ja jak i mąż mamy bardzo dobre wyniki.
reklama
eij
Fanka BB :)
Najlepiej wejdź na stronę Invicta Bydgoszcz tam na dole masz rubryki do kontaktu. Napisz do nich, oddzwonią szybkoBardzo dziekuje , bede dzwonic. W sierpniu mam urlop
mariaantonina96
No właśnie czytałam listę i zastanawiam się czy jak miałam robione w lutym nie które z tych badań to czy muszę powtarzać?Hej zycze powodzenia, jak to Twoja pierwsza iui to na pewno będziecie musieli porobić wymagane badania przed iui
macie jakąś listę jakie badania potrzebowaliście
Jest jakaś ustawowa lista wymaganych badań w internecie jak sobie wpiszesz to Ci wyskoczy ale tez kazdw klinika może mieć dodatkowe wytyczne. Może na stronie kliniki będzie?No właśnie czytałam listę i zastanawiam się czy jak miałam robione w lutym nie które z tych badań to czy muszę powtarzać?
macie jakąś listę jakie badania potrzebowaliście
Z tego co kojarzę niektóre badania mialy ważność 3 mce wiec pewnie czesc bedzie do powtorzenia
Dzieki
Hej dziewczyny chciała bym dołączyć do waszego forum . Staje się bezsilna długo czekałam czy się odezwać. Problem zaczął się 1.5 roku temu starania o dziecko odbiły się o klinikę niepłodności w Wrocławiu. Maż wyniki nawet dobre u mnie aby jeden jajowod udrożniono jesteśmy po 1 IUI i czekamy na wynik chyba straciłam wszelką nadzieję na to że zostanę kiedyś mama .
Madame JS
Jeszcze za wcześnie na utratę nadziei - po jednej IUI ;-) Trzymaj się!Hej dziewczyny chciała bym dołączyć do waszego forum . Staje się bezsilna długo czekałam czy się odezwać. Problem zaczął się 1.5 roku temu starania o dziecko odbiły się o klinikę niepłodności w Wrocławiu. Maż wyniki nawet dobre u mnie aby jeden jajowod udrożniono jesteśmy po 1 IUI i czekamy na wynik chyba straciłam wszelką nadzieję na to że zostanę kiedyś mama .
Trzymam kciuki za beteHej dziewczyny chciała bym dołączyć do waszego forum . Staje się bezsilna długo czekałam czy się odezwać. Problem zaczął się 1.5 roku temu starania o dziecko odbiły się o klinikę niepłodności w Wrocławiu. Maż wyniki nawet dobre u mnie aby jeden jajowod udrożniono jesteśmy po 1 IUI i czekamy na wynik chyba straciłam wszelką nadzieję na to że zostanę kiedyś mama .
DziękujęTrzymam kciuki za bete
reklama
Pewnie masz racje . Chyba już później przychodzi taki kryzys i człowiek zaczyna wątpić że coś się uda .Jeszcze za wcześnie na utratę nadziei - po jednej IUI ;-) Trzymaj się!
Podziel się: