Ja chyba się zdecyduje na prywatna polozna, jeśli dotrwam bliżej terminu.. jest tyle opinii, że aż momentami strach!To mam nadzieje ze nie będzie to środa, chociaż przy naturalnym porodzie to chyba najważniejsze żeby na fajna polozna trafić a lekarz to tam nie bierze udziału za bardzo
reklama
Nie ma co oczekiwać niewiadomo czego, opinii jest tak wiele, że też szkoda czytać Wystarczy słuchać położnej, a pójdzie gładko, one wiedzą co robiąJa chyba się zdecyduje na prywatna polozna, jeśli dotrwam bliżej terminu.. jest tyle opinii, że aż momentami strach!
Będzie dobrze, już trzymam kciukiHej dziewczyny. Ja dzis bylam na monitoringu. Mam jeden pęcherzyk w lewym jajniku. Mialam pobrana krew na progesteron estradiol i lh, wyniki sa ok. We wtorek o 24 mam wziac ovitrelle a w czwartek o 12 mam pierwsza inseminacje takze zaczynam przygodę ze stresem,czekaniem i odliczaniem
Ja się właśnie jedyne czego boje to ze trafie na jakas polozna starej daty i mnie polozy i nie będzie mowy o pozycjach werykalnych czy ochronie krocza, tylko od razu naciecieNie ma co oczekiwać niewiadomo czego, opinii jest tak wiele, że też szkoda czytać Wystarczy słuchać położnej, a pójdzie gładko, one wiedzą co robią
Super, trzymam kciuki za pozytywny wynikHej dziewczyny. Ja dzis bylam na monitoringu. Mam jeden pęcherzyk w lewym jajniku. Mialam pobrana krew na progesteron estradiol i lh, wyniki sa ok. We wtorek o 24 mam wziac ovitrelle a w czwartek o 12 mam pierwsza inseminacje takze zaczynam przygodę ze stresem,czekaniem i odliczaniem
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dziękuję tak tak wiem, że na sam koniec ale ona jest strasznie nie przyjemna do jednej miała pretensje że za bardzo pękła i musi ją szyć i takie tam więc wolę uniknąć tej środyTo życzę szybszego rozwiązania niż środa, chociaż lekarz przychodzi na sam koniec dopiero
Be_More_Happy
Trzymam mocno kciukiHej dziewczyny. Ja dzis bylam na monitoringu. Mam jeden pęcherzyk w lewym jajniku. Mialam pobrana krew na progesteron estradiol i lh, wyniki sa ok. We wtorek o 24 mam wziac ovitrelle a w czwartek o 12 mam pierwsza inseminacje takze zaczynam przygodę ze stresem,czekaniem i odliczaniem
Artemida90
u mnie nie było mowy o pozycjach wertykalnych mimo ze chciałam. Tylko podczas leżenia na wznak tętno małego było wyczuwalne tzn aparatura je łapała, a miałam przyczepiona w pochwie do główki synka. Nie mogłam chodzić ani leżeć na boku, tylko na wznak, wiec to nie powiedziane ze położna będzie kazać.Ja się właśnie jedyne czego boje to ze trafie na jakas polozna starej daty i mnie polozy i nie będzie mowy o pozycjach werykalnych czy ochronie krocza, tylko od razu naciecie
Be_More_Happy
No dobra położna to skarb a niestety w większości szpitali pewnie tak jest, że każą leżeć nie wiem jak u mnie są niby te piłki i w ogóle ale nie wiadomo czy praktykują. Życzę Tobie żebyś trafiła na super położną i zaopiekowała się Wami jak należyJa się właśnie jedyne czego boje to ze trafie na jakas polozna starej daty i mnie polozy i nie będzie mowy o pozycjach werykalnych czy ochronie krocza, tylko od razu naciecie
reklama
To prawda, tyle ile porodów tyle opinii, ale fakt faktem, że dużo zależy na kogo się trafi.Nie ma co oczekiwać niewiadomo czego, opinii jest tak wiele, że też szkoda czytać Wystarczy słuchać położnej, a pójdzie gładko, one wiedzą co robią
Podziel się: