reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak spacerek lub wyjście na ogródek na wagę zlota, ale jeśli leżanko ma Młodej pomóc to mogę robić za warzywo.. 😄😄
Taaak, to jest szok.... ja miałam dość intensywna pracę, wiec teraz robię za sekretarkę domowa, bo mi wrażen brakuje. Meza umawiam na badania, sprzedaje rzeczy z domu😅😅
Tak dla zdrowia Maluszka da się wszystko zrobić ☺️ Hehe to zmieniłaś zawód 😁 ja też o mojego muszę zadbać na jesień jak już z Małym się na dobre ogarnę żeby porobił badania bo dużo ostatnio pracuje a o zdrowiu nie myśli a jak mu mówię że trzeba zrobić morfologię i w ogóle podstawowe badania to mówi "po co " 🤦

reklama
Tak dla zdrowia Maluszka da się wszystko zrobić ☺️ Hehe to zmieniłaś zawód 😁 ja też o mojego muszę zadbać na jesień jak już z Małym się na dobre ogarnę żeby porobił badania bo dużo ostatnio pracuje a o zdrowiu nie myśli a jak mu mówię że trzeba zrobić morfologię i w ogóle podstawowe badania to mówi "po co " 🤦
Tak, szybkie przebranżowienie.. 😅😅
No tutaj mam podobnie, praca, kończy coś w domu, teraz gotuje i opiera, bo ja lezaca, także zaopatrzyłam go w witaminy "CentrumON", polecają, wiec może mi jeszcze troszkę wytrzyma na takich obrotach😅😅 a nóż i Wam posłużą..

I to prawda 😬 ja rodziłam dzień po pełni na ostatniej wolnej sali porodowej 🙈
O kurczę to ciekawa jestem jak to będzie 😁Pełnia jest w poniedziałek to niech coś ruszy się albo przed lub do wtorku bo jak będzie środa to mówię do Małego że ma poczekać bo w szpitalu zawsze w środy ma dyżur taka Pani ginekolog co niekoniecznie chciałabym trafić do niej na poród także oby nie środa ☺️

Tak, szybkie przebranżowienie.. 😅😅
No tutaj mam podobnie, praca, kończy coś w domu, teraz gotuje i opiera, bo ja lezaca, także zaopatrzyłam go w witaminy "CentrumON", polecają, wiec może mi jeszcze troszkę wytrzyma na takich obrotach😅😅 a nóż i Wam posłużą..
O dziękuję muszę kupić 😘 no mój jest taki że jak miał skurcze nogi to mu magnez dawałam bo oczywiście sam zapominał albo nie chciał pamiętać ☺️ ale dobrze że Twój mąż tak Ci pomaga bo mój do gotowania to z daleka także pewnie jakbym miała leżeć to miałabym ciągle kanapki haha

O dziękuję muszę kupić 😘 no mój jest taki że jak miał skurcze nogi to mu magnez dawałam bo oczywiście sam zapominał albo nie chciał pamiętać ☺️ ale dobrze że Twój mąż tak Ci pomaga bo mój do gotowania to z daleka także pewnie jakbym miała leżeć to miałabym ciągle kanapki haha
Ja tez codziennie pytam czy wziął, ale jakoś idzie.. 😅😅
Faceci, a później jak już coś złapią, to 36,7 i prawie karetka..
W sumie to nie ma wyjścia, mialam catering ale to kupa kasy, wiec jak załatwił zdalna, to nie ma wyjścia.🤣🤣

O kurczę to ciekawa jestem jak to będzie 😁Pełnia jest w poniedziałek to niech coś ruszy się albo przed lub do wtorku bo jak będzie środa to mówię do Małego że ma poczekać bo w szpitalu zawsze w środy ma dyżur taka Pani ginekolog co niekoniecznie chciałabym trafić do niej na poród także oby nie środa ☺️
To życzę szybszego rozwiązania niż środa, chociaż lekarz przychodzi na sam koniec dopiero 🍀😀

To mam nadzieje ze nie będzie to środa, chociaż przy naturalnym porodzie to chyba najważniejsze żeby na fajna polozna trafić a lekarz to tam nie bierze udziału za bardzo:)

reklama
Hej dziewczyny. Ja dzis bylam na monitoringu. Mam jeden pęcherzyk w lewym jajniku. Mialam pobrana krew na progesteron estradiol i lh, wyniki sa ok. We wtorek o 24 mam wziac ovitrelle a w czwartek o 12 mam pierwsza inseminacje 😌takze zaczynam przygodę ze stresem,czekaniem i odliczaniem🤣
Grunt to pozytywne nastawienie, nie liczy się ilość a jakosc pamiętaj 😆😀

Do góry