reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak spacerek lub wyjście na ogródek na wagę zlota, ale jeśli leżanko ma Młodej pomóc to mogę robić za warzywo.. 😄😄
Taaak, to jest szok.... ja miałam dość intensywna pracę, wiec teraz robię za sekretarkę domowa, bo mi wrażen brakuje. Meza umawiam na badania, sprzedaje rzeczy z domu😅😅
Tak dla zdrowia Maluszka da się wszystko zrobić ☺️ Hehe to zmieniłaś zawód 😁 ja też o mojego muszę zadbać na jesień jak już z Małym się na dobre ogarnę żeby porobił badania bo dużo ostatnio pracuje a o zdrowiu nie myśli a jak mu mówię że trzeba zrobić morfologię i w ogóle podstawowe badania to mówi "po co " 🤦

reklama
Tak dla zdrowia Maluszka da się wszystko zrobić ☺️ Hehe to zmieniłaś zawód 😁 ja też o mojego muszę zadbać na jesień jak już z Małym się na dobre ogarnę żeby porobił badania bo dużo ostatnio pracuje a o zdrowiu nie myśli a jak mu mówię że trzeba zrobić morfologię i w ogóle podstawowe badania to mówi "po co " 🤦
Tak, szybkie przebranżowienie.. 😅😅
No tutaj mam podobnie, praca, kończy coś w domu, teraz gotuje i opiera, bo ja lezaca, także zaopatrzyłam go w witaminy "CentrumON", polecają, wiec może mi jeszcze troszkę wytrzyma na takich obrotach😅😅 a nóż i Wam posłużą..

I to prawda 😬 ja rodziłam dzień po pełni na ostatniej wolnej sali porodowej 🙈
O kurczę to ciekawa jestem jak to będzie 😁Pełnia jest w poniedziałek to niech coś ruszy się albo przed lub do wtorku bo jak będzie środa to mówię do Małego że ma poczekać bo w szpitalu zawsze w środy ma dyżur taka Pani ginekolog co niekoniecznie chciałabym trafić do niej na poród także oby nie środa ☺️

Tak, szybkie przebranżowienie.. 😅😅
No tutaj mam podobnie, praca, kończy coś w domu, teraz gotuje i opiera, bo ja lezaca, także zaopatrzyłam go w witaminy "CentrumON", polecają, wiec może mi jeszcze troszkę wytrzyma na takich obrotach😅😅 a nóż i Wam posłużą..
O dziękuję muszę kupić 😘 no mój jest taki że jak miał skurcze nogi to mu magnez dawałam bo oczywiście sam zapominał albo nie chciał pamiętać ☺️ ale dobrze że Twój mąż tak Ci pomaga bo mój do gotowania to z daleka także pewnie jakbym miała leżeć to miałabym ciągle kanapki haha

O dziękuję muszę kupić 😘 no mój jest taki że jak miał skurcze nogi to mu magnez dawałam bo oczywiście sam zapominał albo nie chciał pamiętać ☺️ ale dobrze że Twój mąż tak Ci pomaga bo mój do gotowania to z daleka także pewnie jakbym miała leżeć to miałabym ciągle kanapki haha
Ja tez codziennie pytam czy wziął, ale jakoś idzie.. 😅😅
Faceci, a później jak już coś złapią, to 36,7 i prawie karetka..
W sumie to nie ma wyjścia, mialam catering ale to kupa kasy, wiec jak załatwił zdalna, to nie ma wyjścia.🤣🤣

O kurczę to ciekawa jestem jak to będzie 😁Pełnia jest w poniedziałek to niech coś ruszy się albo przed lub do wtorku bo jak będzie środa to mówię do Małego że ma poczekać bo w szpitalu zawsze w środy ma dyżur taka Pani ginekolog co niekoniecznie chciałabym trafić do niej na poród także oby nie środa ☺️
To życzę szybszego rozwiązania niż środa, chociaż lekarz przychodzi na sam koniec dopiero 🍀😀

To mam nadzieje ze nie będzie to środa, chociaż przy naturalnym porodzie to chyba najważniejsze żeby na fajna polozna trafić a lekarz to tam nie bierze udziału za bardzo:)

reklama
Hej dziewczyny. Ja dzis bylam na monitoringu. Mam jeden pęcherzyk w lewym jajniku. Mialam pobrana krew na progesteron estradiol i lh, wyniki sa ok. We wtorek o 24 mam wziac ovitrelle a w czwartek o 12 mam pierwsza inseminacje 😌takze zaczynam przygodę ze stresem,czekaniem i odliczaniem🤣
Grunt to pozytywne nastawienie, nie liczy się ilość a jakosc pamiętaj 😆😀

Do góry