reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A bierzesz może luteinę? U mnie ona strasznie powoduje nudności już od momentu brania 🙈
O może faktycznie luteina, pierwszy raz ją biorę.
Mdłości mogą się pojawić, ale nie z powodu ciąży ;-) Robiłaś test czy czekasz na opóźnienie @ ?
Grzecznie czekam :-) kiedyś testowałam jak głupia, co powodowało załamki, ale od kilku miesięcy w ogóle nie testuje i czekam na okres, który jak na złość przychodzi punktualnie i to mimo pcos.

reklama
O może faktycznie luteina, pierwszy raz ją biorę.

Grzecznie czekam :-) kiedyś testowałam jak głupia, co powodowało załamki, ale od kilku miesięcy w ogóle nie testuje i czekam na okres, który jak na złość przychodzi punktualnie i to mimo pcos.
Ja tak właśnie reaguje na początku brania luteiny. Boli mnie głowa i mam nudności😉 ale życzę Ci żeby to był początek do kolejnych objawów ciążowych :) choc ja jestem w 9tc i praktycznie ich nie mam 🤷🏼‍♀️

Kurcze dziewczyny czy to możliwe, że już mam mdłości? Inseminację miałam 11 dni temu, 6 maja (12dc), a dzisiaj nie jestem w stanie nic przełknąć, jak tylko pomyślę o jedzeniu czuję jak mi wszystko podjeżdża...
Nie robię żadnych testów, nie wmawiam sobie niczego i czekam. Tylko z ciekawości pytam czy to możliwe, że tak szybko mogłyby się pojawić mdłości?
Całkiem możliwe ja po udanej inseminacji dosyć szybko np. czułam zmęczenie i jak czułam jakiś nieprzyjemny zapach to musiałam wyjść ok. 8 tygodnia pojawiły się większe mdłości i wymiotowałam zazwyczaj rano. Więc trzymam mocno kciuki za pozytywną betę ✊✊

reklama
Do góry