bardzo Ci dziekujeNie myśl o tym za dużo wiem że łatwo się mówi ale trzeba spróbować skup się na czymś innym trochę poleżysz ale nim się obejrzysz będzie 40 tydz i dzidzia będzie z tobą cała i zdrowa zycze ci tego z całego serca i jestem przekonana że wszystko się dobrze skończy
reklama
Kropka3333
Fanka BB :)
Generalnie mi np nie chcieli podać sterydów wcześniej mimo, że prosiłam. Może to była jakaś podświadoma intuicjaNo mi powiedziała, że już za późno...Nie bardzo czaje czemu, bo to tylko tydzień później. Spytałam też czy nie powinnam być w szpitalu, ale powiedziała, że to nie jest sytuacja na szpital. Bo też własnie myslalam o tych sterydach czy zdarzyli by podać.
Czyli Maluszki są zdrowe mimo 31tyg? Wiem, że miały operacje po ale finalnie jest ok?
Wiec podali godzinę przed porodem... także trochę rychło w czas.
Dzieciaki są zdrowe. Od początku były zdrowe. W szpitalu trochę poleżały, bo u nas wychodzą z założenia, że po 1. Waga musi być ponad 2 kilo. ( chociaż córkę wypisali przed tą magiczną wagą), min starają się trzymać w szpitalu do 36 tygodnia ciąży, oraz dziecko musi trzymać temperaturę, oraz musi umieć jeść z butelki.
Jedynie corka musiała przejść operacje szwu czaszkowego, bo ulokowała się w takim miejscu, że miała zbyt mało miejsca i szew czaszkowy zbyt szybko się zrósł ale to jest " kosmetyka".
Dzieciaki przebadane u różnych specjalistów typu okulista, neurolog, laryngolog, fizjo itp itp.
I wszystko dobrze.
Be_More_Happy
Hejka . Kurcze to faktycznie mocno się skróciła. Leż dużo , odpoczywaj . Na pewno będzie dobrze i Malutka jeszcze wytrzyma tam w brzuszku . Trzymam kciukiHej dziewczyny. Wczoraj miałam wizytę, Pchełka rośnie super ma już 1200g, jednak szyjka skrociła się z 3,4 na 2,4... Nie wiem czy to wina przeziębienia, bo miałam katar i kaszel no ale zalecone mam lezenie i tabletki.. z nadzieją, że nic dalej nie ruszy i nie zacznie się akcja porodowa. Mega się boję...
bardzo się cieszę Kochana, że tak to się u Ciebie udało i wierze, ze u mnie będzie równie dobrze. Bardzo Ci dziękuję zaGeneralnie mi np nie chcieli podać sterydów wcześniej mimo, że prosiłam. Może to była jakaś podświadoma intuicja
Wiec podali godzinę przed porodem... także trochę rychło w czas.
Dzieciaki są zdrowe. Od początku były zdrowe. W szpitalu trochę poleżały, bo u nas wychodzą z założenia, że po 1. Waga musi być ponad 2 kilo. ( chociaż córkę wypisali przed tą magiczną wagą), min starają się trzymać w szpitalu do 36 tygodnia ciąży, oraz dziecko musi trzymać temperaturę, oraz musi umieć jeść z butelki.
Jedynie corka musiała przejść operacje szwu czaszkowego, bo ulokowała się w takim miejscu, że miała zbyt mało miejsca i szew czaszkowy zbyt szybko się zrósł ale to jest " kosmetyka".
Dzieciaki przebadane u różnych specjalistów typu okulista, neurolog, laryngolog, fizjo itp itp.
I wszystko dobrze.
leze leze, raki mam plan do usg 3 trymestru, szkoda tylko, że nie mam żadnej wizyty pomiędzy, byłabym spokojniejsza..Hejka . Kurcze to faktycznie mocno się skróciła. Leż dużo , odpoczywaj . Na pewno będzie dobrze i Malutka jeszcze wytrzyma tam w brzuszku . Trzymam kciuki
Kropka3333
Będzie będzie! Trzymam kciuki!bardzo się cieszę Kochana, że tak to się u Ciebie udało i wierze, ze u mnie będzie równie dobrze. Bardzo Ci dziękuję za
Będzie będzie! Trzymam kciuki!
Zawsze możesz się umówić do jakiegoś innego gin na wizytę żebyś się poczula spokojniejszaleze leze, raki mam plan do usg 3 trymestru, szkoda tylko, że nie mam żadnej wizyty pomiędzy, byłabym spokojniejsza..
No właśnie nie wiem czy powinnam tak robić, moja Gin prowadzi mnie od początku starań przez ivf do teraz, wiec nawet jakby lekarz zalecił inaczej niż Ona to dziwnie byłoby mi jej powiedzieć nawet? :/Zawsze możesz się umówić do jakiegoś innego gin na wizytę żebyś się poczula spokojniejsza
reklama
Be_More_Happy
No rozumiem to na pewno,że wizyta by Cię uspokoiła . Bo ja do tej pory mogłabym nawet chodzić co 2 tygodnie. Ale na pewno czas szybko zleci Tobie do następnej wizyty i będzie wszystko dobrzeleze leze, raki mam plan do usg 3 trymestru, szkoda tylko, że nie mam żadnej wizyty pomiędzy, byłabym spokojniejsza..
Podziel się: